SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

audi-logo

Begagnade Audi A3 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Audi A3. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Audi A3. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Audi A3, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Audi A3 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Audi A3 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Audi A3 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

5 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 5 av 5 träffar

Audi A3 som nu är inne på sin tredje generation bygger numera på samma plattform som många andra bilar med Volkswagen MQB plattformen. Ända sedan 1996 har Audi producerat A3 och har under åren utvecklat bilen till att bli en av Audis ledande modeller inom segmentet mindre premiumbilar. För den som kanske inte vill ha en väldigt stor bil men uppskattar snygg design, hög prestanda och komfort är Audi A3 en perfekt bil att ta sig en funderare på. Numera finns Audi A3 med olika utförande som bland annat 3 dörrars halvkombi och sedan utförande. Även ladd hybrid och bensindrivna alternativ finns och går under namnet Audi A3 e-tron och Audi A3 g-tron. Vill man ha en sportigare modell så finns Audi S3 och Audi RS3 serien. Detta har gjort A3:an till en komplett bil på marknaden där man når ut till en bred marknad för att möta alla olika krav som kan finnas och för de som älskar innovativ teknik. Att man dessutom har lånat en del olika detaljer från Audis större modeller som Audi A4 och Audi A6 har gjort modellen till en mycket bra bil när det kommer till både design och komfort.

Köpa begagnad Audi A3

Om du ska köpa en begagnad Audi A3 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Audi A3 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Audi A3

Är du ute efter att sälja en begagnad Audi A3? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Audi A3. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Audi A3 här.

ContactIconKontakt