SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

audi-logo

Begagnade Audi A4 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Audi A4. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Audi A4. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Audi A4, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Audi A4 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Audi A4 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Audi A4 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

10 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 10 av 10 träffar

Audi A4 anses vara en av de mest populära mellanklassbilar som Audi tillverkar. Modellen är en uppföljare till den äldre modellen Audi A80. Ett bevis på att Audi A4 är en mycket populär modell är att den har tillverkats i över 20 år, sedan 1995 och har genom åren sålts i stor upplaga. Idag är modellen inne på sin 5:e generation och mycket har hänt sedan starten. Exempelvis har modellen fått mjukare linjer och rundare former, och numera anses denna ligga i framkant när det kommer till ny teknik och design. Audi A4 finns i en mängd olika utföranden med både framhjulsdrift och fyrhjulsdrift som alternativ. Du kan också välja mellan Sedan, Combi och Cabriolet. Vill man maxa köregenskaperna finns även sportigare varianter såsom Audi S4 och RS4.

Som många andra Audi-serier når Audi A4 ut till en bredare marknad, då man har så många olika alternativ att välja på och en väldigt komplett bil att köra och äga. Som många andra biltillverkare anses Audi hålla en hög tysk kvalité. Audi håller samma höga standard som sina största konkurrenter BMW och Mercedes-Benz med både BMW 3-serien och Mercedes C-klassen.

Köpa begagnad Audi A4

Om du ska köpa en begagnad Audi A4 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Audi A4 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Audi A4

Är du ute efter att sälja en begagnad Audi A4? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Audi A4. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Audi A4 här.

ContactIconKontakt