SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

mercedes-logo

Begagnade Mercedes C-klass till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Mercedes C-klass. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Mercedes C-klass. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Mercedes C-klass, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Mercedes C-klass från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Mercedes C-klass gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Mercedes C-klass då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

10 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 10 av 10 träffar

Mercedes - Benz C-klass är en kompakt premiumbil som lanserades 1993 som uppföljare till tidigare Mercedes-Benz 190. Modellen var länge en instegsbil och minst i klassen fram till 1997 då Mercedes - Benz valde att lansera nya A-klassen. Vid millennieskiftet lanserades andra generationen vilket skulle få några fler motoralternativ med bland annat 2 st nya V6 motorer i bensin- och dieselutförande. Tredje generationen skulle först lanseras 2008 och fick en ny karaktär på designen vilket man valde att låna drag från S-klassen samt CLS-klassen. På senaste generationen som lanserades 2014 har modellen fått en ny design med bland annat ett helt nytt bakparti i aluminium som gör att bilen blir lättare. Modellen riktar in sig till en bred kategori av ägare och köpare då det finns flera olika utföranden: sedan, combi, cabriolet samt coupé. Det finns även några olika utrustningspaket förutom grundutförandet inklusive Avantgarde, Exclusive samt AMG Line. Med motoralternativen på senaste generationen finns nuvarande modell i både bensin- och diesel utförande. Mercedes - Benz C-klass konkurrerar med bland annat populära BMW 3-serien vilket gör den till en viktig modell för biltillverkaren.

Köpa begagnad Mercedes C-klass

Om du ska köpa en begagnad Mercedes C-klass så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Mercedes C-klass till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Mercedes C-klass

Är du ute efter att sälja en begagnad Mercedes C-klass? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Mercedes C-klass. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Mercedes C-klass här.

ContactIconKontakt