SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

mercedes-logo

Begagnade Mercedes EQB till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Om du letar efter en elektrisk suv som kombinerar elegans och funktionalitet, kan en begagnad Mercedes-Benz EQB vara precis vad du söker. Denna sjusitsiga el-suv erbjuder en sällsynt och värdefull lösning för större familjer eller de som regelbundet behöver extra sittplatser.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

Till fördelarna med EQB hör en påkostad invändig design och en komfortnivå som kan förväntas av märket Mercedes. Tillsammans med det praktiska och stilrena MBUX systemet (Mercedes Benz User Experience och en hög nivå på färdupplevelse skiljer sig EQB från många andra i sitt segment. Men, det är viktigt att nämna att bilen har begränsningar som t.ex. max 100 kW vid snabbladdning och ett icke plant golv i baksätet, vilket kan vara värt att hålla i åtanke vid köp.

Resa med en begagnad Mercedes EQB

EQB baseras på Mercedes GLB och bjuder på god rymd i en inte så stor förpackning. En distinkt höjd bidrar till att skapa utrymme inuti, och trots dess arv från GLB och det faktum att det inte är en ny elbilsplattform som modellen är byggd på, känns den ändå fräsch och modern.

Föraren och framsätespassageraren kan njuta av generös komfort och en körning som är bekväm och mjuk, samtidigt som fordonets elmotorer erbjuder gott om kraft för både stadstrafik och motorvägskörning med sina 190, 228 eller 292  hästkrafter. Adaptiv farthållare och lane assist bidrar till en bekväm resa även på längre sträckor.

Teknik och interiör i Mercedes EQB

Interiört möts vi av en påkostad atmosfär när vi stiger in i Mercedes EQB. Med en modern och elegant mittskärm samt ett digitalt mätarkluster blir interaktionen med bilen både enkel och njutbar. Bilen är utrustad med en ombordladdare om 11 kW för ac-laddning, och ett batteri på 66,5 kWh som enligt WLTP-specifikationen erbjuder en räckvidd på 419 km.

En Mercedes EQB är inte bara elegans och komfort, det är också en bil som är praktisk med god takhöjd i baksätet och högklassiga sensorer och kameror som håller ett vakande öga på omgivningen för att öka säkerheten.

Framtidens resor med en elektrisk Mercedes

Att köra en begagnad Mercedes EQB innebär att du är får tysk ingenjörskonst och biltradition, samtidigt som du har ett fordon som kan möta framtidens utmaningar. Med en prestanda som möjliggör 0 till 100 km/h på 6,2 sekunder och en toppfart på 160 km/h står bilen för både kraft och miljöansvar. Om du har behov av att färdas sju personer och vill ha en bil som balanserar lyx med praktiskt bruk är EQB ett utmärkt alternativ att överväga.

ContactIconKontakt