SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

mercedes-logo

Begagnade Mercedes B-klass till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Mercedes B-klass. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Mercedes B-klass. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Mercedes B-klass, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Mercedes B-klass från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Mercedes B-klass gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Mercedes B-klass då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...

Mercedes var tidigt ute med mindre bilar i premiumklassen och det hela började med modellen 190 under tidigt 1980-tal. Den kom sedan att ersättas av C-klass. Men Mercedes såg också en marknad i kompaktbilar i premiumklassen och A-klass var först ut år 1997. Det skulle dröja åtta år innan Mercedes steppade upp ytterligare en klass med sin B-klass, byggd på den förstnämnda, men längre och med högre takhöjd och mer plats inuti. B180 är en av de vanligare varianterna från första generationen, 2005 – 2010, med en bensinmotor på 1,7 liter eller en dieseldriven motor på 2 liter. Den andra generationen B-klass presenterades som årsmodell 2011 och hade då vuxit en aning på längden och bredden. Karossen var givetvis helt ny men köpare trogna Mercedes kunde snabbt också uppskatta inredningen som en stor förändring där material var mer påkostade än tidigare. Till årsmodell 2015 fick B-klass en uppdatering vilket kan vara bra att känna till om du söker en begagnad B-klass från dessa år, i bilkretsar kallas det facelift, med bland annat förändrad front. Detta ger i de allra flesta fall ett påslag på begagnatpriset. Tredje generationens B-klass lanserades år 2018 och yttermåtten hade nu vuxit ytterligare en aning och likaså utrustningslistorna med bland andra större underhållningssystem och semi-autonom körning likt Mercedes dyrare modellserier hade haft sen innan.

Privatleasa en begagnad Mercedes B-klass

Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade Mercedes B-klass genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Köpa begagnad Mercedes B-klass

Om du ska köpa en begagnad Mercedes B-klass så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Mercedes B-klass till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Mercedes B-klass

Är du ute efter att sälja en begagnad Mercedes B-klass? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Mercedes B-klass. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Mercedes B-klass här.

ContactIconKontakt