SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

mercedes-logo

Begagnade Mercedes GLC till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Mercedes GLC. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Mercedes GLC. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Mercedes GLC, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Mercedes GLC från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Mercedes GLC gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Mercedes GLC då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

5 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 5 av 5 träffar

Mercedes GLC heter uppföljaren till den tidigare SUV-modellen GLK. Den lanserades år 2015 som 2016 årsmodell och är en konkurrent till bland annat BMW X3 och Audi Q5 samt flertalet andra bilmodeller i lägre prisklasser. De tyska premiumärkena lanserade under 2010-talet flertalet crossovermodeller då trenden växte sig allt starkare, mycket på grund av att den tidigare populariteten för SUV blev mindre i takt med stigande bränslepriser. Den tidigare modellen, GLK, kännetecknades av en kantig formgivning medan GLC fick en mer trömlinjeformad, rundare design som tilltalade fler – GLC lyfte Mercedes försäljningssiffror ordentligt i klassen. GLC är också större än sin föregångare med elva centimeter längre hjulbas vilket ger bättre utrymme för främst baksätespassagerarna men även en del extra lastkapacitet. Det är en bil som kan konfigureras väldigt olika och därför varierar också prisnivåerna kraftigt. På sedvanligt tyskt vis är grundversionen realtivt basal medan de större utrustningspaketen bjuder på många fler funktioner och komfort och modellen finns även i maximalt utrustad AMG-version. De vanligaste motorvalen på den svenska marknaden är 2-litersmotor, antingen diesel- eller bensindrivna och båda med turboladdning. GLC-klassen finns till skillnad från föregångaren som så kallad ”hatchback” - kort förklarat en mindre kombibil, samt som kupé med två dörrar varav den sistnämnda är långt ovanligare på den svenska begagnatmarknaden.

Köpa begagnad Mercedes GLC

Om du ska köpa en begagnad Mercedes GLC så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Mercedes GLC till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Mercedes GLC

Är du ute efter att sälja en begagnad Mercedes GLC? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Mercedes GLC. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Mercedes GLC här.

ContactIconKontakt