SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

mercedes-logo

Begagnade Mercedes CLA till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Mercedes-Benz CLA är en modell känd för sin kraftfulla och bränsleeffektiva dieselteknologi, som ger både stor segdragningsförmåga och imponerande prestanda samtidigt som förbruknings- och utsläppsnivåerna hålls nere.

9 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 9 av 9 träffar

De 4-cylindriga dieselmotorerna i CLA-serien finns tillgängliga i flera olika effektklasser. Till exempel har CLA 180 CDI en effekt på (109 hk) och ett maximalt vridmoment på 260 Nm, medan CLA 220 CDI når hela (177 hk) och ett vridmoment på 350 Nm. Det är inte bara effekten som är övertygande i dessa dieselmotorer; de är även designade för att vara tystgående och vibrationsfria, något som förhöjer komforten under färden.

Det finns också det rymligare kombi alternativet CLA shooting Brake som erbjuder samma strömlinjeformade design men med större lastutrymme.

Om du är ute efter en begagnad Mercedes CLA med bensinmotor, kommer du glädjas åt att dessa motorer erbjuder en direkt gasrespons redan i de lägre varvtalen, samtidigt som de levererar utmärkt prestanda utan att kompromissa för mycket med bränsleekonomin.

Att äga en begagnad Mercedes-Benz CLA

Att äga en begagnad Mercedes-Benz CLA innebär, förutom att ha en vacker bil med hög klass i garaget, att du har tillgång till teknologi och tysk ingenjörskonst som ger både körglädje och effektivitet. En intressant detalj är att alla dieselvarianter av CLA kommer med start/stopp-funktion som hjälper till att sänka bränsleförbrukningen genom att automatiskt stänga av motorn när bilen står stilla. Detta system är särskilt användbart i stadstrafik där det ofta förekommer stopp vid trafikljus eller i köer.

En annan fördel med att äga en begagnad CLA är ECO-indikeringssystemet. Detta system ger dig som förare feedback på din körstil, så att du kan anpassa den för att maximera bilens bränsleeffektivitet. Det är en smart funktion för dig som vill vara ekonomisk samtidigt som du bidrar till en lägre miljöpåverkan.

Körupplevelse i en begagnad Mercedes CLA

Att köra en Mercedes-Benz CLA är en upplevelse som är svår att jämföra med andra bilar. Med dess strömlinjeformade design blir aerodynamiken en central del av körupplevelsen. Det här är en bil som håller nere luftmotståndet maximalt, vilket bidrar till både den höga hastigheten och låga bränsleförbrukningen.

Du kommer snart att upptäcka den avancerade körhjälpsteknologin i bilen, med system som är designade för att göra körningen säkrare och mer bekväm. Dessa system kan exempelvis registrera potentiella risker och om så behövs, ingripa för att korrigera bilens rörelser.

Att hitta rätt begagnad Mercedes CLA

Att leta efter den begagnade Mercedes CLA som är perfekt för dig, börjar med att fastställa vilken motor och vilka egenskaper du vill prioritera. Dieselalternativen är attraktiva för den som söker bränsleekonomi och lägre miljöpåverkan, medan bensinmotorerna erbjuder omedelbar respons och hög prestanda.

När du går igenom tillgängliga alternativ, var uppmärksam på bilens servicehistorik och eventuella moderniseringar eller uppdateringar som tidigare ägare kan ha genomfört. Det kan ge en indikation på hur väl bilen har skötts och vilken potential den har för framtiden.

Till sist om Mercedes CLA

Att köpa en begagnad Mercedes-Benz CLA är att ta del av en tradition av innovation och kvalitet. Oavsett om du väljer en dieseldriven variant eller en som är utrustad med en omsorgsfullt kalibrerad bensinmotor, kan du vara säker på att din begagnade CLA kommer att leverera både hög prestanda och maximal komfort.

ContactIconKontakt