SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

mercedes-logo

Begagnade Mercedes GLK till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Mercedes GLK. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Mercedes GLK. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Mercedes GLK, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Mercedes GLK från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Mercedes GLK gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Mercedes GLK då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Mercedes GLK tillverkades mellan åren 2008 till 2015 och är en skarpt formgiven bil nästan helt utan runda former. Dess efterträdare, GLC, är raka motsatsen formgivningsmässigt. Men bilarna delar många egenskaper, däribland fullgod fyrhjulsdrift i en kompakt crossoverform, en mycket populär bilklass vars efterfrågan växte starkt under sena 2000-talet och tidiga 2010-talet. Fördelen är en högre markfrigång och därmed enkel in- och urstigning samt god sikt över medtrafikanter och fotgängare. Storleksmässigt kvalar den in i samma klass som bland andra Volvo XC60 och Volkswagen Tiguan (även om GLK är en modell med högre inköpspris). Offroadtrenden var stor i slutet av 2000-talet och inspirationen till modellen hämtades från den legendariska GL-klassen, ”Geländewagen”. Till en början fanns modellen endast som fyrhjulsdriven men senare erbjöds också en bakhjulsdriven version. Dieselmotorerna, som är vanligast på den svenska marknaden, är antingen 220 eller 320 vilket indikerar motorstorlek, cylindervolym. Bland bensindrivna modeller finns den minsta 280 upp till sexcylindriga 350. I sedvanlig ordning är de minsta motorerna mest ekonomiska att driva medan de större sexcylindriga motorerna kräver mer. Mercedes-Benz har sedan länge en tradition av att erbjuda standardversioner med en lägre utrustningsnivå och GLK är inget undantag. Därför varierar också prisbilden på begagnatmarknaden väldigt mycket. Till årsmodell 2012 fick modellen en uppdatering med förändringar som främst rör front- och bakparti.

Köpa begagnad Mercedes GLK

Om du ska köpa en begagnad Mercedes GLK så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Mercedes GLK till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Mercedes GLK

Är du ute efter att sälja en begagnad Mercedes GLK? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Mercedes GLK. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Mercedes GLK här.

ContactIconKontakt