SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

mercedes-logo

Begagnade Mercedes E-klass till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Mercedes E-klass. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Mercedes E-klass. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Mercedes E-klass, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Mercedes E-klass från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Mercedes E-klass gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Mercedes E-klass då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

13 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 13 av 13 träffar

Mercedes - Benz E-klass är en premiumbil som konkurrerar med bland annat BMW 5-serien och Audi A6. Detta gör modellen till en av Mercedes - Benz mest populära och sålda bilar genom tiderna. Första generationen fick sin debut 1993 då man gjorde om dåvarande modellen W124. Första generationen fanns i utförandena sedan, combi, kupé samt senare i produktionen som cabriolet. Andra generationen Mercedes - Benz E-klass debuterade 1995 och fick en del nya modifieringar samt ett något mer lyxigt utförande jämfört med tidigare generationen. 2003 var det dags för ännu en ny generation Mercedes - Benz E-klass och en av nyheterna var att det gick att få modellen som en 4-dörrars kupé. 2009 var det dags för en fjärde generationen av Mercedes - Benz E-klass och denna generation gick igenom en stor förändring 2013 med nya detaljer på fronten. Därmed fick modellen en mer aggressiv framtoning och man gick från en strålkastare till två. På senaste generationen finns det några olika utrustningspaket förutom grundutförandet med Avantgarde, Exclusive samt AMG Line. En annan serie från samma som är mindre i storlek är den kompakta premiumbilen Mercedes - Benz C-klass som konkurrerar med bland annat BMW 3-serien.

Köpa begagnad Mercedes E-klass

Om du ska köpa en begagnad Mercedes E-klass så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Mercedes E-klass till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Mercedes E-klass

Är du ute efter att sälja en begagnad Mercedes E-klass? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Mercedes E-klass. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Mercedes E-klass här.

ContactIconKontakt