SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

bmw-logo

Begagnade BMW 3-serien till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din BMW 3-serien. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen BMW 3-serien. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din BMW 3-serien, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din BMW 3-serien från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en BMW 3-serien gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av BMW 3-serien då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

10 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 10 av 10 träffar

Historien om BMW 3-serie tar sin början på 1970-talet när mindre bilar blev allt mer populära på grund av de kraftigt stigande bränslepriserna. Men 3-serien var mer än en bränslesnål småbil för medelklassparet, den var redan från början en körglad och sportig bil och kom
till långt innan Mercedes och Audi producerade sina konkurrerande modeller. Det började med E21 (bilmärkets internkod men flitigt använd av entusiasterna), en enkel med direktstyrd och styv bil med endast 4-cylindriga motorer i varierande storlek i tillvalslistan. Sedan kom 1980-talets populära E30 som efter några modellår även gick att få med fyra dörrar. 1990-talet bjöd på E36 med väsentligt högre komfort men kanske till bekostnad av viss körkänsla och med E46 som lanserades i slutet av 1990-talet var steget in till moderna bilar som vi
känner igen dom idag ett faktum. De vanligaste BMW 3-serie du idag finner på begagnatmarknaden är från den sjätte och sjunde generationen som lanserades 2011 respektive 2018. Dessa sista två generationer finns endast som sedan och kombi och traditionen med sportig tvådörrarsbil hos 3-serien bröts. Den legendariska M3, en prestandaversion modifierad av BMW:s M-division, presenterades med modellen E30 och finns med än idag – en dyrbar bästsäljare.

Köpa begagnad BMW 3-serien

Om du ska köpa en begagnad BMW 3-serien så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av BMW 3-serien till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad BMW 3-serien

Är du ute efter att sälja en begagnad BMW 3-serien? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din BMW 3-serien. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade BMW 3-serien här.

ContactIconKontakt