SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

bmw-logo

Begagnade BMW iX till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Med en begagnad BMW iX får du en bil som sticker ut med sin design och lyxkänsla. BMW iX är inte bara en elbil, utan en av BMW:s flaggskeppsmodeller när det kommer till komfort och prestanda. Med tanke på att instegsmodellen BMW iX xDrive40 har ett nybilspris på runt miljonen, är det en betydande investering även på begagnatmarknaden.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Denna elektrifierade SUV har en räckvidd upp till 635 km enligt WLTP, vilket innebär att den klarar av långa sträckor utan att man behöver oroa sig för att behöva stanna och ladda ofta. Detta gör den till ett utmärkt alternativ om du vill ha en snabb och flexibel elbil för stadskörning, men också behöver köra längre sträckor ibland. BMW iX xDrive50 erbjuder också upp till 5243 hästkrafter och 765 Nm i vridmoment vilket säkerställer snabba accelerationer och en kraftfull körupplevelse.

Prestanda och komfort i harmoni

I en begagnad BMW iX får du en bil som är byggd för att förena prestanda med komfort. Med en tjänstevikt på 2 440 kg och möjligheten att dra upp till 2 500 kg med släp, har du en robust och stabil el-suv. Men det är inte bara styrkan som imponerar; det inre av bilen är designat för att ge dig en känsla av lyx och innovation. Till exempel är stolarna fram både fasta och bekväma, vilket ger dig som förare och dina passagerare en behaglig körupplevelse. 

När det kommer till accelerationen har eldriften en omedelbar respons, men trots bilens vikt och drivkraft så känns den inte sportig på samma sätt som andra modeller från BMW. Däremot går den mycket tyst och isolerar bra från väg- och vindljud, vilket är en viktig del av upplevelsen.

Teknik och säkerhet i toppklass

En begagnad BMW iX kommer med en rad sofistikerade säkerhetssystem och med en teknik som är avancerad och användarvänlig. Med system som adaptiv farthållare och lane assist så känner du dig trygg i trafiken. Upplägget med kameror och sensorer runt om bilen gör dessutom parkeringen smidig och enkel. 

Den stora touchskärmen ger dig tillgång till många funktioner och appar som Spotify, samt möjligheten att ansluta till din smartphone via Carplay. Det är tydligt att BMW har ansträngt sig för att skapa en uppkopplad och tekniskt avancerad bil.

Laddning och räckvidd för din begagnade iX

Ett område att fokusera på för elektriska fordon är batteri och räckvidd. Med ett batteri på 111,5 kWh behöver en BMW iX xDrive50 ungefär 12 timmar för att laddas fullt om du laddar hemma med 11 kW. Vid snabbladdning på 200kW (DC) tar det 35 minuter att nå 80% laddat batteri.

Äga en begagnad BMW iX

En begagnad BMW iX erbjuder mycket bil för pengarna. Den imponerande räckvidden och prestandan kombinerat med lyxig komfort och högteknologisk utrustning gör den till ett attraktivt alternativ på begagnatmarknaden. BMW iX är en väl genomtänkt elektrisk SUV och optimerad för både längre resor och vardagsanvändning. Oavsett om det är BMW ixDrive40 eller BMW xDrive50 du fokuserar på, kommer du få en bil som lever upp till BMW:s rykte om kvalitet och ingenjörskonst.

Utöver ovan nämnda alternativ finns även “iX M60 med 619hk och en 0-100tid på 3,8 sekunder

ContactIconKontakt