SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

bmw-logo

Begagnade BMW Z4 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din BMW Z4. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen BMW Z4. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din BMW Z4, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din BMW Z4 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en BMW Z4 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av BMW Z4 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

BMW Z4 är en populär sportbil och det är inte utan anledning – den är prissatt för fler plånböcker än de större modellerna från märket och en sportig förarmiljö placerad nära bakaxeln gör bilen underhållande att köra. Upprinnelsen till denna klass, vars popularitet växte stort under sena 1990-talet, är att BMW med fler ville komplettera sitt modellprogram till att även inkludera mindre sportmodeller (vid denna tidpunkt var de över dubbelt så dyra BMW 8-serie och Mercedes SL det som stod till buds). Konkurrenter från både Mercedes-Benz och Audi med flera dök upp tätt efter men först att nå kunderna var BMW.

Modellen fick en rivstart och beställningslistorna blev långa i och med att den blev James Bonds tjänstebil i filmen ”Goldeneye” år 1995. Skillnaderna mellan den äldre Z3 och Z4 är stora. Till att börja med är Z4:an större till ytter- och innermått med förbättrad detaljkvalitet och med, givetvis, modernare utrustning. En god körkänsla infinner sig i båda bilarna men mer känsla med vägen har den äldre modellen trots ett något styvare chassi i den senare. Z4:an bjuder också på högre komfort i form av mindre vägljud och vibrationer. Istället för att döpa om modellen vid ny lansering så gick Z4:an i generationer. Den första generationen lanserades till årsmodell 2004 och kallas internt (och även externt bland BMW-entusiaster) för karossnamnet E85. Denna ersattes till årsmodell 2009 av E89 vilken idag åtnjuter en större popularitet på begagnatmarknaden men bägge modellerna är attraktiva och står stadigt i kurs prismässigt.

Den tredje generationen av BMW Z4 dök upp år 2018 och fick tidsenliga uppdragna lyktor och delade luftintag i nedre stötfångare samt skarpskuren grill, eller ”njurarna”, som den kallas på BMW-språk.

Köpa begagnad BMW Z4

Om du ska köpa en begagnad BMW Z4 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av BMW Z4 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad BMW Z4

Är du ute efter att sälja en begagnad BMW Z4? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din BMW Z4. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade BMW Z4 här.

ContactIconKontakt