SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volkswagen-logo

Begagnade Volkswagen Tiguan till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Volkswagen Tiguan. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Volkswagen Tiguan. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Volkswagen Tiguan, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Volkswagen Tiguan från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Volkswagen Tiguan gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Volkswagen Tiguan då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

11 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 11 av 11 träffar

En av Volkswagens mest sålda suvar i Europa är modellen Volkswagen Tiguan som först lanserades 2007. Namnet Tiguan kommer från en blandning av orden tiger och leguan, två djur som från stillhet är alltid redo att överraska med kraft och snabbhet. Första generationen har haft likheter med Volkswagen Golf då plattformen är densamma. 2011 så bestämde man sig för att göra om modellen där man bland annat ändrade på designen av grillen och gjorda andra små förändringar som en 3-ekrad ratt. På senaste generationen har man valt att byta plattform till MQB som är grunden till många andra tillverkare som bland annat Audi, Seat och Skoda. I och med att man har valt att byta plattform finns numera Tiguan med båda kort och lång hjulbas och med fyrhjulsdrift som standard. Som bil är Tiguan multifunktionell då den trivs lika bra i stadstrafik som i terrängen och går att välja med olika motoralternativ med allt från en 1.4 liters TSI ända upp till en 2.0 liters TDI motor samt tillval som R-line för en sportigare utseende och design detaljer som gör att bilen sticker ut från mängden.

Köpa begagnad Volkswagen Tiguan

Om du ska köpa en begagnad Volkswagen Tiguan så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Volkswagen Tiguan till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Volkswagen Tiguan

Är du ute efter att sälja en begagnad Volkswagen Tiguan? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Volkswagen Tiguan. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Volkswagen Tiguan här.

ContactIconKontakt