SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volkswagen-logo

Begagnade Volkswagen Passat till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Volkswagen Passat. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Volkswagen Passat. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Volkswagen Passat, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Volkswagen Passat från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Volkswagen Passat gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Volkswagen Passat då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

31 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 20 av 31 träffar

När pålitligheten kommer före designen är Passat en av det mest sålda familje- och företagsbilarna i Sverige. Med över 40 år bakom sig har Volkswagen Passat hunnit etablera sig hos det svenska folket och Volvo V70 har länge varit en stor konkurrent innan den slutade tillverkas 2016. En nyare modell från Volvo som konkurrerar i samma klass är den eleganta Volvo V90 som har hunnit bli väldigt populär att äga. I grund och botten härstammar modellen från den tidigare versionen av Audi A80. Som många andra Volkswagen-modeller är Passaten känd för att hålla hög standard på sina motorer. Passaten är designad av Giorgetto Giugiaro som står bakom många kända bilmodeller, bland annat första generationen Volkswagen Golf. Volkswagen Passat är trygg att köra och äga vilket har gjort den till en extremt populär bil på marknaden. Även att bilen är utrustad med hjälpsamma detaljer som underlättar under bilfärden och en bra rymlighet gör den populär. I utföranden finns modellen som Sedan och Kombi och går att få med olika tillbehörspaket som ”R-line”-paketet för en sportigare look och med lite mer exklusiva detaljer som gör att bilen sticker ut. Vill man ha en Passat med lite mer terrängegenskaper ska man välja en Passat ”Alltrack” som är byggd med en högre markfrigång och levereras med den populära 4Motion fyrhjulsdriften. Volkswagen finns även som laddhybrid med Passat GTE som levereras med två motorer med sammanlagt 218 hk. Detta gör att bilen är en intelligent mix av en lånfärdsbil och utsläppsfri stadsbil. Du känner även igen en Passat GTE genom den blå linjen som passerar över hela grillen och in i strålkastarglasen vilket gör att bilen sticker ut lite från mängden. Förutom laddhybrider är motoralternativen generösa på Passat då man kan välja mellan en TSI bensinmotor samt TDI dieselmotor med en mängd olika alternativ på motoreffekt på senaste generationen. Fyrhjulsdrift är även en möjlighet då man kan få 4Motion för att få kraft från alla fyra hjulen. Passaten är även en utav de begagnade modeller som Kvdbil säljer mest av i antal varje år och det finns alltid många exemplar att välja på.

Köpa begagnad Volkswagen Passat

Om du ska köpa en begagnad Volkswagen Passat så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Volkswagen Passat till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Volkswagen Passat

Är du ute efter att sälja en begagnad Volkswagen Passat? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Volkswagen Passat. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Volkswagen Passat här.

ContactIconKontakt