SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volkswagen-logo

Begagnade Volkswagen ID.3 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

ID.3 är en del av Volkswagens satsning på elbilssidan. Den är känd för sin tystnad under färd, sin komfort och säkerhet och är tillverkad för att maximera de fördelar som eldrift erbjuder. bilen är designad med en rymlig interiör och hög säkerhet, och Denna elbil erbjuder uppkoppling och körassistans som sätter en ny standard i segmentet. Gällande räckvidd har ID.3 flera alternativ som kan passa olika behov och körsätt. En snabbladdning på 30 minuter kan exempelvis ge upp till 290 kilometer extra batterikraft.

3 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 3 av 3 träffar

Prestanda och teknik i Volkswagen ID.3

När man pratar om prestanda och teknik hos begagnade elbilar blir det ofta fokus på batteri och laddning. Beroende på vilket batteri en Volkswagen ID.3 har (45 kWh, 58 kWh eller 77 kWh) kan räckvidden och laddtiden variera. Med modellerna Pro Performance och Pro S får du ett större batteri och en högre motoreffekt (båda med 204 hk), där den förstnämnda erbjuder upp till 422 km räckvidd, medan Pro S kan erbjuda upp till 552 km för 4-sits och 550 km för 5-sits konfigurationen.

Körupplevelsen är förhöjd tack vare en jämn acceleration som är karaktäristisk för elbilar. Detta, kombinerat med bilens olika utrustningsnivåer som inkluderar helautomatisk klimatanläggning, navigationssystem, trådlös app-anslutning och andra bekvämligheter, gör en begagnad ID.3 från Volkswagen till ett attraktivt alternativ för bilentusiasten.

Komfort och design i en begagnad Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3 är inte bara tekniskt avancerad utan också gjord för att vara bekväm och njutbar att köra. Ett av de mest slående dragen är dess intelligenta belysningskoncept, ID.Light, som kommunicerar via ljus för att underlätta navigering. Vill du ha en bil som hälsar på dig? Det gör ID.3 med sin ljusfunktion när du närmar dig. Dessutom kan du förvänta dig funktioner som ett panoramaglastak och en AR-head-up display, vilka sammantaget lyfter komforten och körupplevelsen till nya nivåer.

Köpa begagnad Volkswagen ID.3 – en smart investering

Om du letar efter en elbil med längre räckvidd, erbjuder en begagnad Volkswagen ID 3 Pro S ett av de bästa alternativen, med sitt 77 kWh-batteri. På grund av sitt större batteri är denna modell 4-sitsig i motsats till de övriga modellerna. Denna modell kommer att vara idealisk för den som behöver åka längre sträckor regelbundet utan att oroa sig för att hitta laddstationer alltför ofta.

Slutligen är det viktigt att betona att en begagnad Volkswagen ID.3 inte bara är ett förnuftigt val för nutiden utan även en smart investering för framtiden. Dessutom är den ett alternativ för en bättre miljö som inte kompromissar med sin prestanda.

ContactIconKontakt