SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volkswagen-logo

Begagnade Volkswagen T-Roc till salu – Köp via auktion eller till fast pris

När du letar efter en begagnad bil är det viktigt att hitta en som inte bara ser bra ut, utan också står sig stark i prestanda och tillförlitlighet. Volkswagen T-Roc, en kompakt SUV som fått mycket beröm för sitt moderna teknikpaket och mångsidiga motoralternativ, är en sådan modell som sticker ut på begagnatmarknaden.

2 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 2 av 2 träffar

Volkswagen T-Roc bjuder på en körupplevelse som är lika njutbar i stadstrafiken som på landsväg. Med en längd på 423,4 cm och en bredd på 181,9 cm utan speglarna erbjuder den en kompakt storlek som är idealisk för både trånga parkeringsutrymmen och långa resor.

Köpa begagnad Volkswagen T-Roc

En begagnad Volkswagen T-Roc är för dig som söker en bil med bra prestanda och ett varumärke som bottnar i lång erfarenhet av att tillverka tillförlitliga bilar. Med motoralternativ från 110 till 190  hästkrafter (Finns en T-Roc R med 300hk) finns det flera alternativ att välja mellan, beroende på dina önskemål och behov. DSG-dubbelkopplingslåda och 4Motion-fyrhjulsdrift finns tillgänglig på de starkare bensin- och dieselmotorerna, vilket erbjuder en smidig körupplevelse och bra grepp på alla typer av underlag.

Interiören är väl genomtänkt med en infotainment-skärm på åtta tum och en Active Info Display som ger föraren all nödvändig information i högupplösning. Det finns gott om plats för både förare och passagerare, plus en generös bagagekapacitet på 445 liter som enkelt kan utökas till 1 290 liter genom att fälla bakre sätet.

Förarassistans och säkerhet

De som funderar på att köpa en begagnad Volkswagen T-Roc kommer också att uppskatta de många förarassistanssystem som tillhandahålls. Från standardfunktioner som multikollisionsbroms och autobromssystemet City Emergency Brake, till tillvalsutrustning som adaptiv farthållare och trafikstockningsassistent, finns det många system som arbetar för att göra din körning så säker som möjligt.

Volkswagen T-Roc motor och prestanda

När det gäller motoralternativ finns det anledning att gräva djupare i detaljerna. Vid lanseringen fanns det fem olika motoralternativ i totalt sex utföranden. Bensinalternativen börjar med en 1,0 TSI på 110 hk, en optimal motor för stadskörning och kortare sträckor. Vill du ha mer kraft och fyrhjulsdrift erbjuder 1,5 TSI och 2,0 TSI med 150 respektive 190 hästkrafter, samt T-Roc R 2,0 TSI med hela 300 hästkrafter, vilket är ett väsentligt lyft i prestanda. Sedan lanseringen har modellen dessutom utökats med en fyrhjulsdriven cabriolet med 150 hästkrafter.

För dieselentusiaster är det värt att kolla in 2,0 TDI-modellerna, som börjar vid 150 hk och går upp till 190 hk. Den högsta vridmomentet på hela 400 Nm från den kraftigaste dieselversionen säkerställer kraftfull acceleration och god dragkraft.

Utrustning till Volkswagen T-ROC

När du köper en begagnad bil är tillgången på olika utrustningsnivåer en viktig faktor. Med en Volkswagen T-Roc kan du hitta modeller som kommer i två utföranden – grundversion och R-Line. Båda alternativen erbjuder en god grundnivå med system som filhållningsassistent och trötthetsvarnare. Reflexerna och körupplevelsen kan dock variera beroende på vilka tillvalsutrustningar den tidigare ägaren valt att inkludera.

Varför välja en Begagnad Volkswagen T-Roc?

Sammantaget är Volkswagen T-Roc ett ypperligt val på begagnatmarknaden. Dess prestanda, kvalitet och teknik gör den till en attraktiv kompakt SUV. Innan köp är det värt att noggrant kolla vilka motoralternativ och utrustningsnivåer som finns tillgängliga på den specifika modellen du är intresserad av. Genom att göra sin hemläxa kan du hitta en Volkswagen T-Roc som passar just dina behov, och ger dig många mil av trygg och njutbar körning.

ContactIconKontakt