SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volkswagen-logo

Begagnade Volkswagen ID.4 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Att köpa en begagnad Volkswagen ID.4 kan vara ett lockande alternativ för dig som söker en rymlig och praktisk elbil som klarar av såväl familje- som arbetslivet. Den tyska tillverkaren Volkswagen har lagt stor vikt vid att skapa en bil som erbjuder en bekväm och säker resa, med moderna funktioner och uppkopplade tjänster som ökar tryggheten och trivseln.

6 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 6 av 6 träffar

Köpa begagnad Volkswagen ID.4

Att äga en Volkswagen ID.4 innebär att man får tillgång till en elbil med generöst utrymme i kupén och ett stort bagage, vilket gör bilen till ett utmärkt vardagsfordon. När du köper begagnat är det viktigt att tänka på bilens batterihälsa och de uppkomna milen, eftersom räckvidden är en avgörande faktor för en elbil. Med möjlighet till snabbladdning upp till 32 mil på endast 30 minuter, erbjuder ID.4 ändå en praktisk lösning för längre resor.

ID.4 finns i olika utföranden, bland annat Pro Performance som med sitt 77 kWh stora batteri och en motoreffekt på 204 hk levererar snabb acceleration och trevliga köregenskaper. Med 4MOTION-versionen som erbjuder upp till 265 hk och effektiv fyrhjulsdrift, är denna variant särskilt lämplig för dem som behöver bättre grepp och framkomlighet, speciellt under vintern. Denna version erbjuder även en högre släpvagnsvikt för att möjliggöra transport av tyngre last.

Körupplevelsen med ID.4

I en begagnad Volkswagen ID.4 Pro Performance får du en väl utrustad bil med funktioner som 19" lättmetallfälgar, adaptiv farthållare ACC, uppvärmbar multifunktionsratt i läder och ett avancerat navigationsystem. Den moderna 10" pekskärmen, ambientebelysningen i olika färger och Climatronic, en helautomatisk 2-zons klimatanläggning, adderar till komforten och körglädjen. Dessutom är bilen förberedd för We Connect och We Connect Plus, vilket möjliggör uppkopplade onlinetjänster.

Prestanda och effektivitet

För dem som söker ännu mer prestanda kan GTX-versionen vara ett intressant alternativ. Denna bil har en högre motoreffekt på 299 hk, snabbare acceleration från 0 till 100 km/h på bara 6,2 sekunder, och erbjuder en räckvidd på upp till 475 km enligt WLTP-körcykeln. GTX-modellen sticker ut med sin elektriska fyrhjulsdrift och GTX-specifika designdetaljer, inklusive 3D LED bakljus och GTX-klädsel på stolarna. 

Köregenskaper och komfort

Komforten hos en begagnad ID.4 kan vara förbättrad ytterligare beroende på bland annat vilken klädsel som valts. Hos ID.4, särskilt i Pro Performance och GTX-modellerna, finns det möjligheter som Art Velours/Leatherette eller till och med Top Sport-stolar med klädseln Alcantara/Leatherette. Komfortstolarna kompletteras med detaljer som bidrar till en lyxigare känsla. När det kommer till fälgarna har VW ID.4 ett utbud som varierar från 19" till de imponerande 21" blanksvarta, vilket kan ge bilen en unik karaktär.

ID.4 erbjuder ett brett utbud också på lackfronten, med färger som Moonstone Grey, Scale Silver och Grenadilla Black som några av alternativen. Dessutom kan bilen komma i en modell med svartlackerat tak, vilket ger den en distinkt och elegant look.

Viktiga tekniska detaljer i en begagnad Volkswagen ID.4

I en begagnad ID.4, oavsett om det är en Pro Performance eller en GTX-modell, ligger fokus på teknik och användarvänlighet. Teknologier som Lane Assist, trådlös App-Connect och Sign Assist för vägmärkesidentifiering finns med för att underlätta din körning och göra resan säkrare. Det är också viktigt att kolla efter funktioner som den adaptiva farthållaren och den högkvalitativa LED-belysningen som bidrar till bättre sikt och säkerhet vid körning i olika förhållanden.

Avslutningsvis är det intressant att titta på de olika tillbehören och utrustningsnivåerna som finns tillgängliga, eftersom det kan väsentligt påverka din körupplevelse. När du överväger att köpa en begagnad Volkswagen ID.4, ska du försäkra dig om att bilen är väl underhållen och att alla elektroniska system fungerar som de ska, eftersom dessa utgör en stor del av bilens totala värde och funktion.

ContactIconKontakt