SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volkswagen-logo

Begagnade Volkswagen Taigo till salu – Köp via auktion eller till fast pris

En Begagnad Volkswagen Taigo är en flexibel och dynamisk crossover-suv som inte bara erbjuder en bekväm körupplevelse utan också en rad tekniska finesser och tillbehör som gör varje bilresa till ett nöje.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Det är viktigt att förstå vad som gör denna modell till ett intressant val bland begagnade bilar. Volkswagen Taigo är en relativt ny modell på marknaden, vilket innebär att även begagnade exemplar ofta kommer med moderna bekvämligheter och säkerhetsfunktioner. Till exempel kan man förvänta sig att många begagnade Taigo kommer med tillbehör såsom Volkswagen Original lasthållare, som har testats för säkerhet och inkluderar låsanordningar som skyddar dem från stöld.

Uppleva en begagnad Volkswagen Taigo

Volkswagen Taigo är utrustad med flera motoralternativ, bland annat en 1.0 TSI 110 med en 3-cylindrig 1,0-liters motor och en 1.5 TSI 150 med en 4-cylindrig 16-ventilsmotor, båda kopplade till en 7-växlad DSG-växellåda. Dessa motorer erbjuder en balans mellan kraft och effektivitet, vilket är en viktig aspekt för den som är intresserad av både prestanda och bränsleekonomi i en begagnad bil.

Begagnad Volkswagen Taigo - en hållbar investering

Vid köp av en begagnad Volkswagen Taigo gör man också en investering i en bil som är utformad för att vara hållbar över tid. Volkswagen Taigo har en miljö- och bränsledeklaration som möter Euro 6-standarden.

Praktiska aspekter vid köp av Volkswagen Taigo

När du letar efter en begagnad Volkswagen Taigo är det också klokt att fundera över bilens praktiska egenskaper. Den har en tjänstevikt som startar på 1302 kg för 1.0 TSI 110-modellen och 1329 kg för 1.5 TSI 150-modellen. Båda modellerna är kapabla att dra släpvagnar med en vikt på upp till 1100 respektive 1200 kg. Med dessa siffror i åtanke kan du som köpare vara säker på att veta vad din bil är kapabel till, oavsett om det är för vardagsanvändning eller för mer krävande förhållanden.

Säkerhet och teknologi

Bland de tekniska funktionerna kan man förvänta sig att hitta moderna säkerhetssystem och en interiör designad för komfort och kontroll. Säkerhet och teknologi är två av de viktigaste aspekterna för bilköpare på begagnatmarknaden. Det är dock viktigt att individuellt kontrollera vilken utrustningsnivå en specifik begagnad Taigo har för att fullt ut förstå dess kapaciteter.

Avslutningsvis

Kort sagt, en begagnad Volkswagen Taigo är ett smart val för bilentusiaster som uppskattar en blandning av stil, prestanda och praktisk användbarhet. Med modern teknik och respektabla effektivitetssiffror är denna bil ett lockande alternativ för den som vill ha en bil som fungerar lika bra i stadsmiljö som på långresor. Att hålla dessa fakta i åtanke kan hjälpa dig som potentiell köpare att göra ett välgrundat beslut när du navigerar på marknaden för begagnade bilar.

ContactIconKontakt