SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volkswagen-logo

Begagnade Volkswagen ID.5 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Letar du efter en begagnad elbil som kombinerar designen hos en SUV och coupé med elektrisk effektivitet? Volkswagen ID.5 erbjuder just detta och är en attraktiv modell på begagnatmarknaden. Med sin eleganta taklinje och rymliga interiör får du en bil som inte bara ser bra ut utan också erbjuder gott om utrymme för både passagerare och packning. 

Den här modellen prisas för sin femstjärniga säkerhet och den generösa räckvidden, två faktorer som är avgörande för många elbilsköpare. Om du är ute efter något med ytterligare kraft och fyrhjulsdrift bör du leta efter en begagnad ID.5 GTX. Den erbjuder en snabbare acceleration och en möjlighet att snabbladda upp till 10 mil på bara 6 minuter.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Kördynamik och prestanda

Grundmodellen ID.5 Pro Performance kommer med ett 77 kWh batteri och erbjuder 204 hästkrafter, vilket ger dig en hög prestanda. Du kan köra upp till 51 mil på en laddning och har fördelen med att kunna snabbladda bilen upp till 39 mil på endast 30 minuter.

Vidare är ID.5 utrustad med teknik som ger dig en bekväm och kontrollerad körupplevelse. Med adaptiv farthållare och körprofilsval tillgängliga, kan du anpassa din körstil efter behov. Dessutom bidrar trötthetsvarnaren och nödbromssystemet till en ökad säkerhet på vägen.

Utrustning och komfort

I en begagnad Volkswagen ID.5 hittar du en rad bekväma utrustningsdetaljer som höjer din körupplevelse. Med en multifunktionsratt som är uppvärmbar till exempel, håller du händerna varma under kyligare dagar. Den helautomatiska 2-zons klimatanläggningen ser till att du alltid har den temperatur du föredrar. Samtidigt tillhandahålls ett högkvalitativ navigationssystem med en 12" pekskärm för att göra din resa så smidig som möjligt.

Erfarenhet av att köra en Volkswagen ID.5 GTX

Volkswagen ID.5 GTX tar körupplevelsen till en ny nivå med sin högre motoreffekt. De dubbla elmotorerna ger 299 hästkrafter och en acceleration från 0 till 100 km/h på imponerande 6,2 sekunder. Förutom den ökade effekten ger GTX-modellen dig en dragkapacitet på upp till 1200 kg, vilket talar för modellen hos dem som kan tänkas vilja dra tung last. Bilen är också utrustad med högteknologiska tillägg inklusive IQ.Light LED Matrix-strålkastare och 3D LED-bakljus vilket ger dig en exceptionell upplevelse även under kvällskörning.

Trygghet och komfort i en begagnad ID.5

Din säkerhet på vägen är högprioriterad i en begagnad Volkswagen ID.5. Förutom kompletta säkerhetssystem som Lane Assist och Front Assist, hjälper ID.Light dig att visuellt kommunicera med bilen. Avancerade funktioner som navigation och röststyrning främjar också en säker och bekväm körning, där du kan hålla ögonen på vägen med fullständig kontroll över bilens funktioner.

Interiören i Volkswagen ID.5 utstrålar en känsla av kvalitet och komfort. Ambientebelysning med 10 färger i standardpaketet, skapar en trivsam atmosfär och bidrar till att du kan personifiera kabinupplevelsen. Om du hittar en begagnad ID.5 med panoramasoltak, får du en ljus och luftig känsla samt den extra bekvämligheten som följer med att kunna justera för solens inverkan.

Köpa och äga en begagnad Volkswagen ID.5

Att köpa en begagnad Volkswagen ID.5 innebär att du får en elbil med modern komfort och elektrisk effektivitet. Oavsett om du är intresserad av Pro Performance-modellen eller GTX-modellen med dess större kraft och fyrhjulsdrift, finns det en begagnad ID.5 som matchar dina behov. Med det generösa utbudet av utrustning och högteknologiska funktioner är Volkswagen ID.5 ett utmärkt val för den som söker en praktisk, säker och njutbar körupplevelse bland begagnade elbilar.

ContactIconKontakt