SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volkswagen-logo

Begagnade Volkswagen ID. Buzz till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Om du överväger att köpa en begagnad Volkswagen ID. Buzz har du säkert redan fallit för dess retrocharm och elektriska drivlina. Den här moderna tolkningen av den klassiska folkabussen erbjuder inte bara en tilltalande estetik utan också en bekväm och rymlig färdupplevelse med noll utsläpp. Priset för en ny ID. Buzz startar från 646 900 kr, men på begagnatmarknaden kan man potentiellt hitta exempel som varit försiktigt omhändertagna och som nu kan bli din för en lägre peng.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

En begagnad ID. Buzz kommer med en tjänstevikt på hela 2 477 kg och en totalvikt på 3 000 kg, vilket gör den till en solid färdkamrat. Bagageutrymmet är imponerande – med 1 121 liter som kan utökas till hela 2 123 liter ger det dig flexibilitet för alla typer av last. Att tänka på är att även om det står ett kraftigt batteri på 77 kWh (82 kWh brutto) till förfogande, så är det värt att undersöka dess hälsotillstånd för att försäkra sig om en bibehållen räckvidd på uppgivna 422 km enligt WLTP.

Körupplevelse med en elektrisk klassiker
Att köra en begagnad ID. Buzz ger ett gemytligt intryck med sin upphöjda förarposition och goda översikt. Med en maxeffekt av 150 kW (204 hk) och ett vridmoment på 310 Nm är den tillräckligt pigg för de flesta typer av körning. Accelerationen från 0 till 100 km/h sker på 10.2 sekunder och toppfarten ligger på 145 km/h, vilket är respektabelt för en bil av denna storlek och karaktär. Förbrukningen varierar mellan 20.6 och 21.7 kWh per 100 km, vilket är en viktig detalj att ha i åtanke gällande den faktiska räckvidden och användandet av bilen i vardagen.

En begagnad ID Buzz för varje äventyr
Med Volkswagen ID. Buzz får man mer än bara ett transportmedel. Den mycket rymliga kupén kan kännas som ett andra hem på hjul, särskilt om man väljer en modell med Travel-paketen. Dessa innehåller ett mellangolv som ökar möjligheten att lasta högt och även skapa en slät yta för övernattning. Minibussen är också förberedd för framtida mjukvaruuppdateringar OTA, vilket gör att din begagnade ID. Buzz potentiellt kan förbättras med tiden.

Praktisk, säker och innovativ
En av de största fördelarna med en begagnad Volkswagen ID. Buzz är dess höga säkerhetsbetyg. Med fem stjärnor av Euro NCAP och höga betyg för passagerarskydd och förarstödsystem, kan man vara trygg i insikten att man åker i ett säkert fordon.

Hållbarheten hos ID. Buzz
Att inte bara välja en elbil, utan också en begagnad sådan, är i sig ett mer hållbart val. Interiören i ID. Buzz är en glädjekälla, med återvunna och veganska material, förutom att den erbjuder en färgglad och ljus atmosfär som barn speciellt uppskattar. Det är detaljer som dessa som kan göra en vanlig bilresa till något extra speciellt.

Framtiden för den elektriska folkabussen
För dig som tittar på en begagnad Volkswagen ID. Buzz kan det vara spännande att veta att en sjusitsig version med längre hjulbas är på väg, vilket ytterligare kan bredda användningsområdet för denna ikoniska minibuss.

Även om det finns mycket att uppskatta med Volkswagen ID. Buzz, är det viktigt att göra en ordentlig genomgång innan köp av en begagnad variant. Kontrollera bilens tillstånd, batteriets hälsa och historik för att säkerställa att din nya åktur kommer att vara både njutbar och problemfri på lång sikt.

ContactIconKontakt