SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

audi-logo

Begagnade Audi Q5 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Audi Q5. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Audi Q5. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Audi Q5, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Audi Q5 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Audi Q5 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Audi Q5 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

3 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 3 av 3 träffar

En utav de större modellerna i Q serien är Audi Q5. Sedan 2008 har Modellen rullat runt på vägarna och hunnit bli en utav de mest populära SUV:arna försäljningsmässigt i Europa. Med fyrhjulsdrift som standard samt byggd med Audis MLB plattform passar modellen lika bra i stadstrafiken som ute på lite tuffare tag i terrängen. Som alltid är Audis modeller fullpackade med smart och innovativ teknik och med Q5 är det inget undantag. Motoralternativen är ganska sparsamma på svenska marknaden där man kan få modellen med bland annat en 2-liters bensinmotor med 252 hästkrafter (TFSI) samt TDI dieselmotorn på 190 hästkrafter. I Audis olika versioner i Q serien hittar man även Audi Q2 och Q3 som är något mindre i storlek. Audis största SUV i serien är Audi Q7 som konkurrerar med bl.a. Volvo XC90 och BMW X5. Några rivaler i samma storleksklass är bland annat Mercedes GLC 220 samt den otroligt populära Volvo XC60. Vill man ha en Audi Q5 i ett riktigt sportigt utförande kan man välja modellen Audi SQ5 TFSI med en progressiv teknik samt hög prestanda med en V6 motor under huven. Med 365 hästkrafter som gör 0–100 km på ca 5,4 sek är SQ5 TFSI en mycket sportig och snabb SUV.

Köpa begagnad Audi Q5

Om du ska köpa en begagnad Audi Q5 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Audi Q5 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Audi Q5

Är du ute efter att sälja en begagnad Audi Q5? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Audi Q5. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Audi Q5 här.

ContactIconKontakt