SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volvo-logo

Begagnade Volvo S40 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Volvo S40. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Volvo S40. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Volvo S40, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Volvo S40 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Volvo S40 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Volvo S40 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

1995 var året då Volvo S40 först kom ut på marknaden och var ett samarbete med japanska Mitsubishi med deras modell Carisma. Volvo S40 är en klar uppföljare till tidigare Volvo 440/460 serien och hade även en kombiversion som gick under namnet Volvo V40. Det dröjde några år tills den andra generationen lanserades då nya Volvo S40 och kombimodellen som går under namnet V50 lanserades på marknaden 2003. Så som det brukar gå till fick även modellen en mindre modifiering där den största förändringen skulle bli en ny front med ett luftintag. Men den allra största förändringen skulle komma på tredje generationen utav Volvo S40 då den går under namnet Volvo V40 och är en blandning mellan tidigare S40 och V50 och är numera en halvkombi. På senaste generationen har man några olika utrustningsnivåer med bland annat Momentum med säkerhet och komfort i fokus samt Summun som har extra mycket tillval och sist men inte minst R-Design för den som vill ha ett sportigare och mer dynamiskt alternativ. Motoralternativen finns med bland annat D2 dieselmotorn som klassas som miljöbil samt en större bensinmotor T5 motorn med 245 hästkrafter.

Köpa begagnad Volvo S40

Om du ska köpa en begagnad Volvo S40 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Volvo S40 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Volvo S40

Är du ute efter att sälja en begagnad Volvo S40? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Volvo S40. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Volvo S40 här.

ContactIconKontakt