SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volvo-logo

Begagnade Volvo S90 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Volvo S90. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Volvo S90. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Volvo S90, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Volvo S90 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Volvo S90 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Volvo S90 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

4 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 4 av 4 träffar

Volvos nya lyxsedan är inget mindre än Volvo S90 med sina stora innovationer inom teknik och prestanda blandad med ett elegant formspråk vilket gör Volvo S90 till en väldigt snygg bil att titta på och ej att förglömma enormt skön att köra. I samma serie finns Volvo V90 för den som vill ha samma egenskaper fast i ett kombiutförande. Volvo S90 kommer även i lite olika utrustnings nivåer där man har möjlighet att få den med Inscription för sitt mera exklusiva utseende och känsla samt R-Design för den som vill ha ett sportigare och mer dynamiskt alternativ. Som alltid med Volvos olika modeller finns ett brett utbud utav motorer från deras minsta dieselalternativ D3 motorn med 150 hästkrafter till D4 och D5 motorn med 235 hästkrafter. Även bensinalternativ finns med T5, T6 motorerna samt med det omtyckta och smarta motoralternativet T8 med 407 hästkrafter där du får kraften som en sportbil men utsläpp som en stadsbil. Den arbetar effektivt genom en drivlina med både en bensinmotor för extra kraft när man behöver det och en elmotor när man kör lite lugnare i stadstrafiken.

Köpa begagnad Volvo S90

Om du ska köpa en begagnad Volvo S90 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Volvo S90 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Volvo S90

Är du ute efter att sälja en begagnad Volvo S90? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Volvo S90. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Volvo S90 här.

ContactIconKontakt