SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volvo-logo

Begagnade Volvo V50 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Volvo V50. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Volvo V50. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Volvo V50, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Volvo V50 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Volvo V50 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Volvo V50 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

3 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 3 av 3 träffar

"Störst är inte alltid bäst". Volvo V50, som är baserad på samma teknik som den tidigare populära modellen S40 är en mellanklass bil som tillverkades utav Volvo under åren 2004 – 2012. Bilen har likheter med bland andra Ford Focus och Mazda 3 då den är byggd med samma plattform (C1). Till storlek är Volvo V50 något mindre jämfört den mycket populära Volvo V70 som producerades i över 20 år. Således så har inte modellen samma möjligheter för någon större last dock åker du fortfarande runt komfortabelt. Trots att det var några år sedan Volvo V50 slutade tillverkades är modellen otroligt eftertraktad på begagnatmarknaden och har en relativt bra prisbild. Modellen finns i ett antal utföranden där man kan bland annat få den som bensin- eller dieselalternativ och med ett brett span utav olika motoreffekter vilket gör den populärt bland alla sorts bilförare. Under åren V50 tillverkades gjorde man även bilen med en flexifuel motor vilket skulle vara en utav Volvos första modeller att ha en etanolmotor. Som många andra modeller från Volvo finns även modellen i fyrhjuls utförande. Modellen fick några mindre modifikationer 2008 då man valde att ändra på små detaljer som bland annat interiören samt att erbjuda nya tillvals möjligheter.

Köpa begagnad Volvo V50

Om du ska köpa en begagnad Volvo V50 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Volvo V50 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Volvo V50

Är du ute efter att sälja en begagnad Volvo V50? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Volvo V50. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Volvo V50 här.

ContactIconKontakt