SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

nissan-logo

Begagnade Nissan Qashqai till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Nissan Qashqai. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Nissan Qashqai. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Nissan Qashqai, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Nissan Qashqai från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Nissan Qashqai gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Nissan Qashqai då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

6 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 6 av 6 träffar

Kanske den klart vassaste crossovern från Nissan är den mycket populära Nissan Qashqai som skulle bli Nissans första bil i crossover segmentet och en utav pionjärerna inom samma kategori av bilar. Sedan den först lanserades har modellen hunnit bli den mest sålda crossovern i Europa och därmed försätter att ta stora marknadsandelar från sina konkurrenter som bland annat består utav Ford Kuga och KIA Sportage. Från att Qashqai först lanserades 2006 har den utvecklats till att bli en stor favorit bland olika crossovers på den svenska marknaden. På senaste generationen finns det möjlighet att få den med antingen framhjulsdrift eller fyrhjulsdrift beroende på vilka krav man har som förare. Dock är den framhjulsdrivna versionen den som säljer mest i Sverige. Motoralternativen är ganska begränsade och går att få som bensin och dieselalternativ från en 1.2 liters bensindriven turbo till en 1.6 liters diesel eller bensinalternativ. Troligtvis kommer vi att se allt fler Qashqai i framtiden då den har producerats i över 10 år och kanske kommer den även att finnas som ladd-hybrid då det i dagsläget inte finns så många motoralternativ att välja på.

Nissan var en av flera biltillverkare att leverera ett starkt kort till crossoversegementet i mitten av 2000-talet. Trenden med MPV-modeller som familjebilar hade nästan ebbat ut till förmån för crossover och kompakt-SUV och bland andra Nissan Qashqai blev en verklig storsäljare. Med över 1,2 miljoner sålda fordon av första generationen bara i Europa är Nissan Qashqai en av de bäst säljande bilarna i crossoversegmentet npgonsin; en praktisk och bekväm bil till ett godtagbart pris, löd många recensioner vid introduktionen. Modellen ersatte den tidigare familjebilen Nissan Primera som fanns som både kombi och sedan. Den första generationens Qashqai lanserades till årsmodell 2006 och vanligaste motorvalen var antingen en bensinmotor på 2 liter alternativt en dieselmotor med samma cylindervolym kopplade till en CVT-automatlåda (en typ av sömlös växellåda vanliga i japanska bilar) eller en 6-växlad manuell. 2010 kom en uppdatering med högre uppdragna lyktor och ny stötfångare som främsta kännetecken. Dessa uppdateringar ger oftast ett något högre pris för en begagnad bil. Den andra generationen, som var en helt omarbetat bil, presenterades till årsmodell 2013 och vid denna tidpunkt hade bensinmotorerna blivit de populäraste valen. 2017 uppdaterades denna variant med främst ny front. Den tredje generationens Qashqai kom 2021, en helt ny bil med den största nyheten i form av en hybrid med elmotor och bensinmotor på 1,5 liter. Bilen finns också med konventionell bensinmotor på 1,3 liter.

Köpa begagnad Nissan Qashqai

Om du ska köpa en begagnad Nissan Qashqai så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Nissan Qashqai till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Nissan Qashqai

Är du ute efter att sälja en begagnad Nissan Qashqai? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Nissan Qashqai. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Nissan Qashqai här.

ContactIconKontakt