SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

nissan-logo

Begagnade Nissan LEAF till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Nissan LEAF. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Nissan LEAF. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Nissan LEAF, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Nissan LEAF från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Nissan LEAF gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Nissan LEAF då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

5 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 5 av 5 träffar

En av Nissans modeller i Golfklassen är 5-dörrars halvkombin Nissan LEAF. Sedan 2010 har modellen funnits på marknaden och det dröjde inte länge förrän Nissan LEAF fick stor uppmärksamhet då den utsågs till årets bil 2011. Då kanske man ställer sig frågan vad som skiljer LEAF från andra modeller i samma klass? Jo, att den är 100% eldriven samt avger ingen koldioxid och skiljer sig därför från vanliga fossildrivna och hybrid modeller. Detta gör modellen till en renodlad miljöbil då de saknar förbränningsmotorer och transmissioner och du spara inte bara på bensin men även på miljön. Så fort du trycker på gaspedalen så susar du fram i trafiken och p.g.a. att Nissan LEAF saknar en förbränningsmotor är bilen nästan ljudlös. På senaste versionen kan man på en enda laddning åka ca. 100 – 160 km med ett 24 kWh batteri och lite längre med 30 kWh batteri som ger en ungefär 125 – 200 km. En bil som konkurrerar med Nissan LEAF är bland annat Toyota Prius dock med den skillnaden att Priusen är en hybrid och kombinerar bensin med el. Vi kan nästa vara säkra att Nissan kommer fortsätta att tillverka och utveckla modellen till att bli en ännu bättre bil.

Köpa begagnad Nissan LEAF

Om du ska köpa en begagnad Nissan LEAF så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Nissan LEAF till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Nissan LEAF

Är du ute efter att sälja en begagnad Nissan LEAF? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Nissan LEAF. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Nissan LEAF här.

ContactIconKontakt