SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

nissan-logo

Begagnade Nissan Micra till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Nissan Micra. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Nissan Micra. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Nissan Micra, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Nissan Micra från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Nissan Micra gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Nissan Micra då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

Få bilar är så synonyma med ordet ”småbilar” som Nissan Micra. Faktum var att Nissan var en av pionjärerna. Den är klassen mindre än en Volkswagen Golf och introducerades lagom till när tiden var mogen för ekonomiska och bränsleeffektiva personbilar – tiden efter oljekrisen. Micra introducerades första gången år 1982 och gjorde stor succé på hemmamarknaden. De kompakta måtten kom delvis från efterfrågan hos konsumenter på grund av den allt tätare japanska stadstrafiken. I Sverige blev modellen vanlig först när den andra generationen lanserades år 1992 och den allra minsta motorn var på 1 liter i cylindervolym, än idag konkurrenskraftig när ljuset riktas mot förbrukningssiffror. Med manuell låda drog Nissan Micra under 0,4 liter bensin per mil. Automatlådan för tiden var inte kalibrerad på samma sätt som dagens och förbrukningssiffror för äldre automatväxlade bilar blir oftast en hel del högre. Idag byter dessa äldre bilar ägare för låga summor vilket har gjort den populär som förstabil. Modellen har ett gott kvalitetsrykte och en välservad bil med låga mil på mätaren kan än idag fungera riktigt bra i vardagen. Detsamma gäller för den andra, tredje och fjärde generationen. Förbrukningssiffrorna är ungefär desamma men bilen har förbättrats avsevärt beträffande komfort, säkerhet och detaljkvalitet. Yttermåtten har vuxit från från en generation till nästa men så har även innermåtten. År 2017 introducerades den femte generationens Nissan Micra och denna delar plattform med [Renault Clio](https://www.kvd.se/renault/clio) som är i samma storleksklass. Bensinmotorn är fortfarande på 1 liter medan dieselmotorn har 1,5 liter i cylindervolym. Nissan Micra med den lilla bensinmotorn är fortfarande bland de allra snålaste bilarna i klassen.

Köpa begagnad Nissan Micra

Om du ska köpa en begagnad Nissan Micra så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Nissan Micra till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Nissan Micra

Är du ute efter att sälja en begagnad Nissan Micra? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Nissan Micra. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Nissan Micra här.

ContactIconKontakt