SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

toyota-logo

Begagnade Toyota Prius till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Toyota Prius. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Toyota Prius. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Toyota Prius, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Toyota Prius från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Toyota Prius gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Toyota Prius då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

2 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 2 av 2 träffar

”Prior” vilket betyder ”först” eller att ”gå före” på latin var precis vad Toyota gjorde 1997 då Prius lanserades och skulle bli den första massproducerad hybridmodellen på bilmarknaden. Det dröjde 3 år och vid millennieskiftet skulle även Europa få tillgång till modellen. En förbättrad version med bland annat högre prestanda, lägre bränsleförbrukning samt en modernare design lanserades 2003 och skulle bli andra generationen av Toyota Prius. På tredje generationen som kom ut 2009 valde man även ett år senare att tillverka en Plug-in hybrid som gjorde det möjlig att ladda sin bil i ett vanligt vägguttag. På senaste generationen kan man välja olika tillbehörspaket med Life, Active eller Executive. Modellen finns även som kombi och går under namnet Prius+ som lanserades 2012 och har fördelen att den har plats för upp till 7 personer vilket gör den rymlig. En bil som konkurrerar med Prius är bland annat Nissan Leaf dock med den skillnaden att Leaf är 100% eldriven och avger ingen koldioxid och skiljer sig därför från vanliga hybridmodeller. Priusen har länge varit ett status symbol att äga och köra, speciellt i kändissammanhang som i Hollywood då man är mån om att rädda planeten genom att visa upp sig i en bil som är bättre för miljön.

Köpa begagnad Toyota Prius

Om du ska köpa en begagnad Toyota Prius så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Toyota Prius till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Toyota Prius

Är du ute efter att sälja en begagnad Toyota Prius? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Toyota Prius. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Toyota Prius här.

ContactIconKontakt