SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

toyota-logo

Begagnade Toyota Avensis till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Toyota Avensis. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Toyota Avensis. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Toyota Avensis, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Toyota Avensis från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Toyota Avensis gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Toyota Avensis då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Avancer eller ”att avancera” som det betyder på franska är precis vad Toyota har gjort i över 20 år med tre generationer av modellen Toyota Avensis. 1997 lanserades första generationen som skulle bli en uppföljare på föregångaren Toyota Carina som hade tillverkats under åren 1970 – 2000. Andra generationen lanserades 2003 och var en av de första japanska modellerna som fick 5 stjärnor från Euro NCAP. Det dröjde till 2006 då Avensis fick en mindre uppdatering på sitt utseende med bland annat nytt utseende på fronten och framlyktorna. Tredje generationen presenterades för första gången 2009 och mycket har hänt sedan starten. Modellen har utvecklats och ökat i dels storlek samt blivit kraftfullare med en massa tekniska lösningar och utmanar några andra storsäljare på bilmarknaden som tex. Skoda Superb och Volkswagen Passat. På senaste generationen har man även valt att modifiera bilen två gånger på en relativt kort tid 2012 och 2015 men den största förändringen kom 2016 då man fick möjligheten att välja bland 4 olika paket med Life, Active, Intense Edition samt Executive paketet på senaste generationen. På svenska marknaden är det ganska sparsamt med motoralternativ och på senaste generationen finns Avensis enbart med olika bensinmotor utföranden. Modellen finns som både sedan och kombiutförande (Touring Sport).

Köpa begagnad Toyota Avensis

Om du ska köpa en begagnad Toyota Avensis så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Toyota Avensis till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Toyota Avensis

Är du ute efter att sälja en begagnad Toyota Avensis? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Toyota Avensis. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Toyota Avensis här.

ContactIconKontakt