SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

toyota-logo

Begagnade Toyota Yaris Cross till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Toyota Yaris Cross är en mindre hybrid-Crossover som erbjuder en unik kombination av kompakta mått, bränsleeffektiv teknik och fyrhjulsdrift, vilket gör den till en populär bil bland dem som söker flexibilitet och ekonomi.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Toyota Yaris Cross introducerades för den europeiska marknaden under 2021 och har redan gjort ett starkt intryck. Med en längd på 418 centimeter är den både hanterbar i stadsmiljö och rymlig nog för mindre familjer. Bredden på 176,5 centimeter och höjden på 156 centimeter betyder att du får en säker och stabil bil som ändå är lättnavigerad i trånga stadsmiljöer.

Uppleva en begagnad Toyota Yaris Cross

Drivlinan hämtas från nya Yaris Hybrid och kombinerar en 1,5-liters trecylindrig bensinmotor med en elmotor. Tillsammans genererar de 116 hästkrafter som du kan distribuera till framhjulen eller till fyrhjulsdriften. AWD-i, som är Toyotas system för fyrhjulsdrift, är särskilt ovanligt i denna storleksklass på bil och bidrar till en trygg körupplevelse oavsett underlag.

Att tänka på vid köp av en begagnad Toyota Yaris Cross är att den har testats enligt den nya, strängare WLTP-körcykeln. Det innebär att den haft mer realistiska förhållanden än tidigare modeller att förhålla sig till och att kraven varit högre. Trots det är CO2-utsläppen låga - under 120 gram per kilometer för den framhjulsdrivna och under 135 gram per kilometer för modellen med fyrhjulsdrift.

Toyota Yaris Cross test och recensioner

När du överväger att köpa en begagnad Yaris Cross kan det vara en bra idé att titta på olika tester och recensioner för att få en klarare bild av vad andra ägare och experter tycker om bilen. Yaris Cross har fått beröm för sin bränsleeffektivitet, höga sittposition och körglädje. Interiören har liknande design som Yaris men med några tydliga skillnader som tredelat ryggstöd för flexibilitet.

Bagageutrymmet är rymligt trots bilens kompakta storlek. Med möjligheten att enkelt fälla ner baksätets ryggstöd enligt 40/20/40-principen kan du optimera bilens lastkapacitet efter dina behov.

Fördelar med Toyota Yaris Cross Adventure

Toyota Yaris Cross kommer i flera olika utrustningsnivåer, där Adventure är den som mest framhäver bilens robusta och äventyrliga karaktär. En begagnad Yaris Cross Adventure kan erbjuda ytterligare stildetaljer som tillägg såsom panoramasoltak valts.

De extra centimeterna i längd och bredd som Yaris Cross erbjuder i förhållande till den modell som endast heter Yaris, ger en känsla av rymd och komfort. Det här är också ett positivt inslag för de som behöver en bil som klarar av både stadsåkning och längre utflykter utan bekymmer.

Toyota Yaris Cross Active Plus och andra varianter

För den som letar efter specifika funktioner och tillval finns också utrustningsnivån Active Plus att överväga. Den här varianten fokuserar mer på bekvämlighet och tillgänglighet, vilket kan vara viktigt om man söker en hög grundnivå av utrustning. 

När du letar efter en begagnad Toyota Yaris Cross, är det viktigt att ha klart för sig vilken modell och vilken utrustningsnivå som passar dina behov och din budget. Active Plus-varianten, liksom andra utrustningsnivåer, kan erbjuda olika fördelar när det gäller komfort, säkerhet och teknik. 

Att äga en begagnad Toyota Yaris Cross

Det råder ingen tvekan om att Toyota Yaris Cross är ett intressant alternativ på den begagnade bilmarknaden. Den erbjuder en lämplig balans mellan storlek och funktion samt en modern hybridteknik som kan ge både en ekonomisk och miljömässigt hållbar körupplevelse. Fyrhjulsdriften som finns tillgänglig i vissa modeller gör den än mer attraktiv för de som lever ett aktivt liv eller helt enkelt vill ha en extra trygghet i olika körförhållanden. När du letar efter din nästa bil, håll utkik efter en begagnad Toyota Yaris Cross som matchar dina kriterier, och du kan se fram emot många bekväma och ekonomiska mil på vägarna.

ContactIconKontakt