SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

toyota-logo

Begagnade Toyota C-HR till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Toyota C-HR. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Toyota C-HR. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Toyota C-HR, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Toyota C-HR från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Toyota C-HR gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Toyota C-HR då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Toyota C-HR är en crossover som lanserades till årsmodell 2017 och modellnamnet står för Kompakt High Rider; en mindre crossover med högre markfrigång än en standardbil. Omkring 2016 sades Toyota ändra om sin strategi för att göra bilar mer unika i sitt formspråk och just C-HR är ett mycket gott exempel på detta. Kazuhiko Isawa heter den japanska formgivare som designat Toyota C-HR. Bilen har en uppseendeväckande form med inbuktningar och veck i karossen som gör att den är svår att missa. Framlyktorna sträcker sig långt upp på karossen medan baklyktorna skjuter ut en bra bit från aktern.

Formen till trots så känns bilen lika praktisk som sina konkurrenter med gott om lastutrymme och den blir heller inte otymplig att parkera i snäva utrymmen, särskilt inte med parkeringsvarnare. På sedvanligt vis håller Toyota en detaljkvalitet där paneler och reglage känns solida inuti bilen och man kan opartiskt säga att insidan nästan är lika vild som utsidan rent formgivningsmässigt. Toyota C-HR finns antingen med en liten fyrcylindrig turbomotor på 1,2 liter eller en hybridmotor om 1,8 liter vilken den sistnämnde är populärast på den svenska marknaden och den som Toyota storsatsar på i norden. Båda är bensindrivna och hybridmotorn har 98 hästkrafter utan eldrift inräknad, elmotorerna genererar tillsammans 72 hästkrafter.

Det är samma drivlina som den välkände miljöbilsklassad Toyota Prius har - bensinmotorn samt generatorerna (två till antalet) är monterade fram med nickelbatterierna som försörjer generatorerna ligger under baksätet för viktfördelningens skull. Förbrukningen är 0,36 liter per mil vid blandad körning enligt tillverkarens uppgift men ska vid stadskörning endast dra 0,33 liter per mil tack vare låga hastigheter då bensinmotorn inte behöver arbeta. Förbrukningen ligger dock över den angivna för syskonet Toyota Prius som endast behöver 0,3 liter bensin per mil vid blandad körning, dock är detta en bil med bland annat lägre markfrigång och därmed lägre luftmotstånd.

Köpa begagnad Toyota C-HR

Om du ska köpa en begagnad Toyota C-HR så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Toyota C-HR till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Toyota C-HR

Är du ute efter att sälja en begagnad Toyota C-HR? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Toyota C-HR. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Toyota C-HR här.

ContactIconKontakt