SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

toyota-logo

Begagnade Toyota Corolla Cross till salu – Köp via auktion eller till fast pris

En begagnad Toyota Corolla Cross är en pålitlig och hållbar SUV till familjens alla äventyr. En bil som är framtagen med en vision om hållbar mobilitet och som ger en körglädje som håller länge.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Toyota, som har varit pionjärer inom hybridtekniken, introducerade sin första hybridbil redan 1997. Toyota Corolla Cross erbjuder den senaste hybridtekniken, och är en perfekt kombination av stil, komfort och miljövänlighet. Med femte generationens hybridmotor får du en följeslagare på vägen som inte bara är bränsleeffektiv utan också erbjuder låga koldioxidutsläpp.

Härlig resa med Toyota Corolla Cross

Toyota Corolla Cross är en SUV med intelligent fyrhjulsdrift (AWD-i), vilket gör att du som förare kan känna dig trygg oavsett körförhållanden - ett idealiskt val för Sveriges varierande klimat. Bilen är designad för att passa den moderna familjen, där varje resa blir till en bekväm och trygg upplevelse. En rymlig kupé och intuitiv teknik bidrar till att du och din familj kan njuta av varje kilometer på vägen.

Denna modell erbjuder också en rad smarta förvaringslösningar och praktiska detaljer som möjliggör en smidig hantering av bagage helt efter dina behov. Det rymliga bagageutrymmet på 394 liter är tillräckligt för de flestas behov, men du kan enkelt fälla sätena för att skapa mer utrymme när situationen kräver det.

Designad för familjelivet

Med sin robusta och samtidigt eleganta exteriör, skapar Corolla Cross en dynamisk närvaro på vägen. LED-strålkastare och 18-tums lättmetallfälgar förhöjer den kraftfulla designen, medan den bekväma inredningen gör att familjen kan resa i stil och komfort. De bakre dörrarnas smidiga åtkomst gör det lätt för familjer att handskas med barnstolar och bagage.

En bekväm och säker resa

Inredningen i Corolla Cross ger inte bara utrymme för passagerarna, utan kan även erbjuda  ventilerade baksäten för ytterligare komfort. Om ett panoramaglastak valts till så fylls kupén med ljus och ger en öppen och rymlig känsla - perfekt om man värdesätter en luftig och välkomnande miljö när man är på väg. 

Framtidssäkrad teknik som en stor multimediaskärm och den uppdaterade 12,3-tums förardisplayen säkerställer att du alltid har den viktigaste körinformationen framför ögonen. Regelbundna mjukvaruuppdateringar betyder att din begagnade Toyota Corolla Cross alltid är i framkant av tekniken.

Den kraftfulla hybridmotorn hanterar enkelt långa resor, medan fyrhjulsdrift med Toyotas system AWD-i ser till att du kan navigera genom svåra körförhållanden. Motor och drivlina är optimerade för att ge dig en smidig och effektiv körupplevelse, oavsett destination.

Toyota Corolla Cross begagnad - en smart investering

Med en begagnad Toyota Corolla Cross får du en bil som är utrustad för framtidens utmaningar, som håller hög kvalitet och som erbjuder en körglädje som består genom åren.

Denna elhybrid är en stabil familjebil som kommer att hålla länge och förbli pålitlig. Den är en av de mest välutrustade och säkra familjebilarna på marknaden.

ContactIconKontakt