SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

toyota-logo

Begagnade Toyota Rav4 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Toyota Rav4. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Toyota Rav4. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Toyota Rav4, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Toyota Rav4 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Toyota Rav4 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Toyota Rav4 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

7 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 7 av 7 träffar

“Recreational Activity Vehicle, 4-wheel drive" eller bättre känd som Rav4 är en kompakt SUV tillverkad av Toyota sedan 1994. Andra generationen skulle först lanseras 2001 och delar likheter med Toyota Corolla och Toyota Carina då man använde samma plattform. Modellen är nu inne på sin fjärde generation och en hel del har hänt på över 20 år. RAV4 har hunnit bli en riktigt populär bil för den som vill mer lastutrymme och ett bättre synfält då man sitter lite högre upp men ändå har modellen samma egenskaper i trafiken som en mindre stadsbil. Bilen är perfekt för den som har en varierad vardag då den är byggd för att kunna hantera olika miljöer vilket är en av de största anledningarna till att modellen har blivit så populär runt om i världen. Förutom de 4 olika generationerna som RAV4 finns i har modellen även fått några stora förändringar åren 2004 och en uppdatering 2016. Tidigare modeller har funnits med diesel utförande i Sverige men nu har Toyota valt att rikta in sig enbart på bensin- och hybridmotorer på den svenska marknaden. Senaste generationen på Toyota RAV4 finns med lite olika paket med Life, Active, ActivePlus samt Executive paketet. Detsamma gäller för hybrid modellerna.

Köpa begagnad Toyota Rav4

Om du ska köpa en begagnad Toyota Rav4 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Toyota Rav4 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Toyota Rav4

Är du ute efter att sälja en begagnad Toyota Rav4? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Toyota Rav4. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Toyota Rav4 här.

ContactIconKontakt