toyota-logo

Begagnade Toyota Aygo till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Toyota Aygo. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Toyota Aygo. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Toyota Aygo, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Toyota Aygo från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Toyota Aygo gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Toyota Aygo då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

Visar: 0 / 0
Rekommenderad
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...

En av Toyotas mer populära stadsbilar är Toyota Aygo som lanserades 2005. Modellen delar många likheter med syskonbilarna Peugeot 107 och Citroën C1 då man använder samma bottenplatta och delar olika komponenter. Detta gör även att modellen konkurrerar med bland annat Peugeot 107 och Citroën C1 då samtliga modeller är i samma storleksklass. Till sin storlek är Aygo en av Toyotas minsta modeller och finns i utförandena som 3- och 5-dörrars halvkombi. 2009 var det dags för Aygo att få en makeover då Toyota valde att ge modellen en ny karaktär med bland annat ny design på främre kofångare samt lamporna baktill på bilen. Det skulle dröja några år tills det var dags 2012 för ytterligare en ny designinnovation där modellen fick en mer vinklad kofångare. 2014 var det slut på de olika modifieringarna och det var dags för en andra generationen Toyota Aygo. På andra generationen finns modellen enbart som bensinalternativ där man hittar en 5-växlad 1,0 liters motor på 69 hk samt Toyotas automatiserade 5-växlad x-shift motor. Dock fanns förgående generationen med en 1.4 liters dieselmotor på 54 hk men Toyota valde att ta bort detta alternativ på andra generationen.

Privatleasa en begagnad Toyota Aygo

Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade Toyota Aygo genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Köpa begagnad Toyota Aygo

Om du ska köpa en begagnad Toyota Aygo så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Toyota Aygo till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Toyota Aygo

Är du ute efter att sälja en begagnad Toyota Aygo? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Toyota Aygo. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Toyota Aygo här.

ContactIcon
Kontakt