SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

citroen-logo

Begagnade Citroen C1 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Citroen C1. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Citroen C1. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Citroen C1, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Citroen C1 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Citroen C1 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Citroen C1 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

I många storstäder, man kanske i synnerhet franska och asiatiska, är platsbristen på vägarna och parkeringsrutor skriande. Sett från det perspektivet var inte samarbetet mellan Citroen, Peugeot och japanska Toyota märkligt. Citroën C1, Peugeot 107 och 108, samt Toyota Aygo, är under skalet i princip samma bil och kalibrerad för att parera trånga gator och torg. Bilarna har plats för fyra passagerare och det som skiljer dom åt är mest rena designelement, modellerna finns med antingen två- eller fyra dörrar varav det sistnämnda valet är allra
vanligast i Sverige. Den första generationens Citroën C1 presenterades år 2005 med en exteriör stylad av italienska bildesignern Donato Coco. En liten bensinmotor på 1 liter eller dieselmotor på 1,4 liter tjänstgjorde under skalet och C1 och dess syskon blev därmed bland de mest bränsleeffektiva som såldes vid tidpunkten. År 2015 var det dags för en uppdatering som främst rörde fronten med ny huv och stötfångare. Den andra generationens Citroën C1 började produceras år 2014 och höll fram till 2021. Även denna finns med antingen två-
eller fyra dörrar men endast med bensinmotor på 1- alternativt 1,2 liter. Den ursprungliga C1:ans linjer var utsuddade och istället blev andra generationen betydligt muskulösare i sin utformning och med något större ytter- och innermått.

Köpa begagnad Citroen C1

Om du ska köpa en begagnad Citroen C1 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Citroen C1 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Citroen C1

Är du ute efter att sälja en begagnad Citroen C1? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Citroen C1. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Citroen C1 här.

ContactIconKontakt