SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

citroen-logo

Begagnade Citroen C4 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Citroen C4. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Citroen C4. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Citroen C4, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Citroen C4 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Citroen C4 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Citroen C4 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

8 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 8 av 8 träffar

Citroën C4 är en kompaktbil, eller en bil i ”golfklassen”, som vi är mer vana att benämna den i Sverige. Den vanligaste modellen är halvkombi med fem dörrar även om modellen finns som kupé och sedan på vissa marknader. Den första generationens Citroën C4 lanserades till årsmodell 2004 och hade de tidstypiska linjerna för märket vid tidsepoken – runda linjer och stora fönster signerade den italienska bildesignern Donato Coco. Detta gav bilen praktiska egenskaper i tät stadstrafik – släta sidor och stora fönster samt kort huv gjorde den enkel att navigera och inte minst fickparkera. Den första generationen finns med både diesel- och bensinmotorer varav de sistnämnda är vanligast på den svenska marknaden. Basversionen har en bensinmotor på 1,4 liter och med, för tiden, god bränsleekonomi. Till årsmodell 2008 var det dags för en uppdatering och den känns främst igen på långsträckta lyktor fram. Den andra generationens C4 presenterades som 2010 årsmodell och blev en något dyrare bil men med mer gedigen och genomarbetad interiör. En annan stor skillnad är att bilen övergav Cocos tidigare runda former och fick ett mer strömlinjeformat designspråk. Ytter- och innermått hade vuxit en aning och dieselmotorer blev populärare än bensindrivna varianter på den svenska marknaden (något som förändrades i slutet av bilens livscykel). En populär variant av C4 är C4 Cactus vilken är en liten SUV som inte har mycket gemensamt med originalversionen, den baseras på en Citroën C3 och inte C4. Den känns främst igen på den udda formen med smala framlyktor och stötfångare i svart plast på sidorna över dörrarna (förhindrar dörruppslag i lacken, ett designgrepp för trånga parkeringsutrymmen). Designen för originalversionen blev mycket omtyckt bland motorjournalister och belönades med flera utmärkelser.

Köpa begagnad Citroen C4

Om du ska köpa en begagnad Citroen C4 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Citroen C4 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Citroen C4

Är du ute efter att sälja en begagnad Citroen C4? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Citroen C4. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Citroen C4 här.

ContactIconKontakt