SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

toyota-logo

Begagnade Toyota Auris till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Toyota Auris. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Toyota Auris. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Toyota Auris, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Toyota Auris från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Toyota Auris gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Toyota Auris då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

Ersättaren till den mycket populära Toyota Corolla skulle bli Toyota Auris. Namnet kommer från ordet "aurim" som betyder guld på latin. Auris är en modell i mellanklassen och som först kom ut på marknaden 2006 och producerades i 6 år innan andra generationen lanserades. Modellen ansågs även vara en säker bil då den blev klassad av Euro-NCAP med fem stjärnor för sin säkerhet. Storleksmässigt är Auris i Golfklassen och finns som både 5-dörrars halvkombi och 5-dörrars kombi. Några bilar i samma klass är bland annat VW Golf och Ford Focus. Vill man ha ett större utförande från Toyota så finns även modellen som både sedan och i kombiutförande (Touring Sport) och är i samma klass som Skoda Superb och Volkswagen Passat. Andra generationen Toyota Auris var tänkt att bli något längre och bredare i utförande jämför med sin föregångare. Numera är modellen inne på sin tredje generation och finns med lite olika utföranden och motoralternativ. Den finns i både bensin och hybrid alternativ med bland annat en manuell 1,2 liters bensin Turbomotor samt hybrid utförande med en 1,8 HSD med en steglös automatisk växellåda. Auris går även att få med lite olika tillbehörspaket där man hittar Life, Active, Intense Edition, Selection och Executive. Detsamma gäller för hybrid utförandena.

Köpa begagnad Toyota Auris

Om du ska köpa en begagnad Toyota Auris så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Toyota Auris till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Toyota Auris

Är du ute efter att sälja en begagnad Toyota Auris? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Toyota Auris. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Toyota Auris här.

ContactIconKontakt