SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

honda-logo

Begagnade Honda CR-V till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Honda CR-V. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Honda CR-V. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Honda CR-V, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Honda CR-V från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Honda CR-V gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Honda CR-V då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Honda CR-V som är en mindre modell i SUV-segmentet har tillverkats av Honda sedan 1995. Första generationen som lanserades har många likheter med Honda Civic då de delar samma bottenplatta. Det dröjde tills 2002 då andra generationen Honda CR-V lanserades och var något tyngre jämfört med den tidigare generationen och 2005 fick modellen en mindre ansiktslyftning. Tredje generationen skulle dröja och fick sin debut 2007 och även denna generation fick en mindre modifiering 2010 med bland annat lite nya motoralternativ. Numera är Honda CR-V inne på sin fjärde generation som lanserades 2013 i Europa. På senaste generationen finns modellen med 4 olika utrustningsnivåer och olika motorutbud med både bensin- och dieselalternativ där man bland annat hittar en 1.6L i-DTEC motor, en 2.0L i-VTEC samt möjligheten att kunna välja till fyrhjulsdrift. Senaste generationen har även fått 5 stjärnor utav Euro NCAP. Några andra modeller som konkurrerar i samma klass är bland andra Volkswagen Tiguan och Toyota RAV4 bara för att nämna några få. Honda CR-V är också en av det mest sålda SUV-modeller i världen vilket gör den till en mycket populär modell på bilmarknaden.

Köpa begagnad Honda CR-V

Om du ska köpa en begagnad Honda CR-V så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Honda CR-V till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Honda CR-V

Är du ute efter att sälja en begagnad Honda CR-V? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Honda CR-V. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Honda CR-V här.

ContactIconKontakt