SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

honda-logo

Begagnade Honda Jazz till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Honda Jazz. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Honda Jazz. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Honda Jazz, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Honda Jazz från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Honda Jazz gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Honda Jazz då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Honda är ett bilmärke som likt många andra från Japan etablerades i västvärlden under oljekrisen på 1970-talet. Stora bilar med stora motorer blev snabbt impopulära då den breda medelklassen började söka sig till bränslesnålare modeller. Just japanska märken har en lång
tradition av att tillverka småbilar och Jazz är ett modellnamn som använts på flera modeller sedan 1980-talet. I Sverige känner vi igen den från år 2001 och framåt den den första officiella modellen för svenska marknaden nådde fram. Det var frågan om en kompaktbil i samma storleksklass som Nissan Micra och med en bensinmotor på endast 1,3 liter och 83 hästkrafter, dock stark nog för att klara vardagskörning då bilen har mycket sparsamma yttermått och tjänstevikt. Denna första generation är idag inte vanlig på vägarna utan istället är det den tredje och den fjärde generationen som syns mest. Den fjärde kom ut så sent som
år 2020 och är precis som föregångarna en kompaktbil även om den är något större än föregångarna. I basutförande har Honda Jazz en bensindriven 1,3-litersmotor men populär är också hybridvarianten som använder en 1,5-litersmotor på strax under 100 hästkrafter samt två elektriska hjälpmotorer.

Köpa begagnad Honda Jazz

Om du ska köpa en begagnad Honda Jazz så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Honda Jazz till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Honda Jazz

Är du ute efter att sälja en begagnad Honda Jazz? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Honda Jazz. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Honda Jazz här.

ContactIconKontakt