SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

honda-logo

Begagnade Honda Accord till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Honda Accord. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Honda Accord. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Honda Accord, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Honda Accord från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Honda Accord gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Honda Accord då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Honda Accord känner vi i Sverige främst till från 1990-talet och framåt men faktum är att modellen är ganska anrik i bilvärlden, den första modellen började säljas redan i mitten av 1970-talet till den då kompaktsuktande amerikanska marknaden. Flertalet japanska bilmärken
etablerade sig i västvärlden just under denna tid då bensinpriserna gick upp kraftigt på grund av oljekrisen och småbilarna såg då för första gången dagens ljus. Med åren växte Honda Accord och till den fjärde generationen kvalificerade den sig mer som en mellanklassbil och det är i den traditionen man fortsatt ända fram till idag då Accord är inne på sin tionde generation som presenterades år 2017. De dåtida Honda Accord-bilarna var ganska enkla men generation för generation har bilarna blivit mer och mer komfortorienterade (och växt till storleken) och den senaste modellen kan utrustas med bland annat adaptiva stötdämpare och display som projiceras i vindrutan (kallad
head-up-display). Denna återfinns dock inte på den svenska marknaden annat än i undantagsfall då modellen officiellt slutade säljas i Sverige år 2014. Majoriteten har under alla år sålts med bensinmotorer och i den sista generationen som nådde svenska marknaden, generation nummer nio som kom 2012, är det frågan om en 2-litersmotor, oftast kopplad till automatlåda, även om en dieseldriven på 2,2 liter också återfinns. På senare år har Accord också utrustats med en hybridmotor men denna hann aldrig nå Sverige.

Köpa begagnad Honda Accord

Om du ska köpa en begagnad Honda Accord så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Honda Accord till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Honda Accord

Är du ute efter att sälja en begagnad Honda Accord? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Honda Accord. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Honda Accord här.

ContactIconKontakt