SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

honda-logo

Begagnade Honda HR-V till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Honda HR-V. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Honda HR-V. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Honda HR-V, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Honda HR-V från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Honda HR-V gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Honda HR-V då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

Honda HRV är en mindre crossovermodell som började säljas i slutet av 1990-talet, den första generationen lanserades år 1998 och höll fram till 2006. Den var uppmärksammad för sin okonventionella design och har i bilvärlden ofta jämförts med amerikanska Pontiac Aztec, en
annan bil i samma klass och från samma era med en säregen design. Denna generation är dock mindre vanlig på svenska vägar utan den som idag förekommer är den andra generationen från 2013 och framåt (ingen bil med modellnamnet HRV producerades på sju år). Vanliga motoralternativ i denna är dieselmotorn på 1,6 liter eller en bensinmotor på 1,5 liter. Lite tidigare årsmodeller av denna andra generation var ofta utrustad med den manuella växellådan medan automatlådan dominerar bland senare årsmodeller. Begagnatpriser varierar beroende på utrustningsnivå, i välutrustade exemplar finns bland annat tvåfärgade inredningar.

Köpa begagnad Honda HR-V

Om du ska köpa en begagnad Honda HR-V så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Honda HR-V till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Honda HR-V

Är du ute efter att sälja en begagnad Honda HR-V? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Honda HR-V. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Honda HR-V här.

ContactIconKontakt