SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

honda-logo

Begagnade Honda Civic till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Honda Civic. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Honda Civic. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Honda Civic, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Honda Civic från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Honda Civic gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Honda Civic då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

Med många sålda bilar bakom sig sedan 1972 har Honda Civic hunnit skapa sig ett respektabelt namn bland olika bilmodeller i Golfklassen. Detta har även lett till att modellen numera är inne på sin tionde generation och är en av Hondas mest populära modeller som konkurrera i samma klass som Ford Focus och Toyota Auris bara för att nämna några få. Med över 45 år på marknaden har det hänt en hel del sedan Honda Civic först lanserades. Modellen delar bland annat samma bottenplatta som första generationen på den mycket populära Suven Honda CR-V. På senaste generationen finns modellen som en 5-dörrars, 4-dörrars samt en kombimodell som går under namnet Civic Tourer. Även en sportvariant finns och är inget mindre är Honda Civic Type R som är ett riktigt kraftpaket i en klass för sig med en 2.0 VTEC Turbo under huven. I det övriga motoralternativ är det bensinmotorerna som dominerar på senaste generationen och varierar beroende om man väljer en 5-dörrars, 4-dörrars eller kombimodell. Bland motoralternativen hittar man i ordningen en mindre 1.0 VTEC Turbo, 1.5 VTEC Turbo, 1.8L i-VTEC samt ett dieselalternativ med 1.6L i-DTEC.

Köpa begagnad Honda Civic

Om du ska köpa en begagnad Honda Civic så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Honda Civic till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Honda Civic

Är du ute efter att sälja en begagnad Honda Civic? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Honda Civic. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Honda Civic här.

ContactIconKontakt