SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

tesla-logo

Begagnade Tesla Model S till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Tesla Model S. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Tesla Model S. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Tesla Model S, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Tesla Model S från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Tesla Model S gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Tesla Model S då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

7 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 7 av 7 träffar

Tesla Model S var den första modellen från Tesla avsedd för en bred marknad. Trots att bilen klassas som premium och har prislappar, redan i grundutförande, på över 800 000 svenska kronor på de nordiska marknaderna så var den betydligt lägre prissatt än den första modellen Tesla Roadster – en öppen, tvåsitsig prestandabil. Model S är en så kallad helelektrisk bil vilket innebär att den inte har en förbränningsmotor parallellt med en elmotor likt en hybridbil.. Denna elbil har en räckvidd på 600 km (med största batterivalet) under idealiska förhållanden. Dock gäller samma ska som för alla elbilar – räckvidden blir betydligt kortare vid kall väderlek. Tesla Model S är en ovanlig bil på den svenska marknaden men annat är det i vårt grannland Norge där den påg rund av subventioner säljer riktigt bra. Den är också betydligt vanligare på andra marknader och är den näst mest sålda renodlade elbilen i historien efter Nissan Leaf (år 2019). Priserna på Model S varierar kraftigt färmst på grund av kapaciteten på batterier och prestandan på elmotorn. Samtliga modeller är prestandabilar/lyxbilar och Model S P90D accelererar från 0-100 km/h på cirka tre sekunder. Starka elbilar har goda prestanda på grund av att allt vridmoment i motorn finns tillgängligt med en gång och är inte beroende utav varvtal som på en förbränningsmotor. Modellen finns som bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven med räckvidd från 224 kilometer (modell 60) och upp till 600 km (model 100D). Räckvidden avgörs av kapaciteten, kilowattimmar, i bilens batteri; från 40- till 100 kWh. Vanligt på den svenska begagnatmarknaden är S70 och S85 och samtliga håller ett mycket gott andrahandsvärde och attraktionskraft.

Köpa begagnad Tesla Model S

Om du ska köpa en begagnad Tesla Model S så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Tesla Model S till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Tesla Model S

Är du ute efter att sälja en begagnad Tesla Model S? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Tesla Model S. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Tesla Model S här.

ContactIconKontakt