SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

skoda-logo

Begagnade Skoda Enyaq till salu – Köp via auktion eller till fast pris

En begagnad Skoda Enyaq kan vara ett klokt val för den som är ute efter en modern och rymlig elbil. Skoda Enyaq är Skodas första helt eldrivna SUV och den erbjuder en god kombination av prestanda, utrymme och teknologi. I den här texten kommer vi att utforska vad det innebär att köpa och äga en begagnad Skoda Enyaq.

6 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 6 av 6 träffar

Utrustningsnivåer och prestanda

Skoda Enyaq kommer i flera olika varianter med modellerna Enyaq 60 iV, Enyaq 80 iV, Skoda Enyaq iv 80x och Skoda Enyaq RS. De som söker efter en prisvärd elsuv hittar mycket att uppskatta med Enyaq 60 iV som kommer med bakhjulsdrift, 180 hästkrafter och som klarar av 0-100 km/h på respektabla 6,7 sekunder. Dessutom kan den prestera en räckvidd på 39 mil enligt WLTP-körcykeln.

För de som vill ha ännu mer kraft och räckvidd kan Enyaq 80 iV vara ett lämpligare alternativ. Den modellen erbjuder upp till 51 mils räckvidd och en motor på 204 hästkrafter, även den med bakhjulsdrift.

Skoda Enyaq med fyrhjulsdrift och RS-version

De som är intresserade av fyrhjulsdrift kan vända blicken mot Skoda Enyaq iv 80x som har två elmotorer för bättre dragkraft. Den kraftfullaste varianten är Skoda Enyaq RS, vilken inte bara har två elmotorer men också en utökad effekt på upp till 306 hästkrafter och en snabbare acceleration från 0-100 km/h på bara 6,2 sekunder.

Praktiska aspekter av Skoda Enyaq

Enyaq är inte bara en bil med god prestanda, den är också praktisk. Den är knappt 4,65 meter lång och erbjuder gott om utrymme. För de som behöver dra släp kan Enyaq vara utrustad med dragkrok och kan hantera upp till 1 400 kilo. Dessutom, när det kommer till laddning, klarar Enyaq av att ta emot laddeffekter på upp till 125 kW.

Inuti bilen finner man en tilltalande interiör med en 13 tum infotainmentskärm i centrum. Det finns också en rad anpassningar gentemot konceptbilen Vision iV, där olika digitala element har tonats ned för att skapa en mer konventionell användarupplevelse.

Skoda Enyaq Coupé och dess möjligheter

Förutom de vanliga modellerna så finns även Skoda Enyaq Coupé, som ännu inte är lika vanlig på begagnatmarknaden, men ändå är ett intressant alternativ för den som är ute efter något nyare och mer distinkt. 

Att köpa en begagnad Skoda Enyaq kan vara ett ekonomiskt och miljövänligt val, där du får en bil full av moderna bekvämligheter och imponerande prestanda. Med rätt underhåll och omsorg kan en begagnad Enyaq vara en pålitlig följeslagare på vägen under många år framöver.

ContactIconKontakt