SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

mitsubishi-logo

Begagnade Mitsubishi Outlander till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Mitsubishi Outlander. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Mitsubishi Outlander. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Mitsubishi Outlander, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Mitsubishi Outlander från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Mitsubishi Outlander gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Mitsubishi Outlander då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

8 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 8 av 8 träffar

2001 lanserades Suven Mitsubishi Outlander. Dock dröjde det till 2003 innan modellen nådde den svenska marknaden. En något större och rymligare version vilket skulle bli andra generationens Mitsubishi Outlander lanserades 2005. Även denna modell fick vänta några år och 2007 var det dags för andra generationen att nå den svenska marknaden. På senaste och nuvarande generation finns modellen i både bensin- och dieselalternativ men även som en plug-in hybrid. Detta gör att det finns lite olika motoralternativ och skapar möjligheten att välja mellan fram- eller fyrhjuls drift med en 2.0 liters bensinmotor samt som diesel variant på 2.2 liter med 150 hk. Med plug-in hybriden går det att ladda bilen på ca. 3-timmar och få en körsträcka på ca. 54 km på enbart el och med båda motorerna en körsträcka på 800 kilometer. När det kommer till olika utrustningspaket är det tre olika versioner att välja bland på den senaste Mitsubishi Outlander, bland annat Comfort, City och Business. På plug-in hybrid modellen är versionerna snarlika dock tillkommer Fleet Edition. Mitsubishi har även lyckats skapa en säkrare bil då senaste generationen har gått från 4 till 5 stjärnor i EuroNCAPS: krocktest. En modell som konkurrerar i samma klass är bland annat Toyota RAV4.

Köpa begagnad Mitsubishi Outlander

Om du ska köpa en begagnad Mitsubishi Outlander så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Mitsubishi Outlander till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Mitsubishi Outlander

Är du ute efter att sälja en begagnad Mitsubishi Outlander? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Mitsubishi Outlander. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Mitsubishi Outlander här.

ContactIconKontakt