SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

mitsubishi-logo

Begagnade Mitsubishi Lancer till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Mitsubishi Lancer. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Mitsubishi Lancer. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Mitsubishi Lancer, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Mitsubishi Lancer från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Mitsubishi Lancer gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Mitsubishi Lancer då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Mitsubishi Lancer är ett modellnamn som använts på flertalet bilmodeller sedan tidigt 1970-tal och själva bilmodellen förekommer ibland under flera fabrikat. Första modellen lanserades år 1973 och var en liten sedan i samma storleksklass som dåtida Volkswagen Jetta. Den introducerades även på den nordamerikanska marknaden i spåren av oljekrisen och de skenande bensinpriserna, men då som Dodge och Plymouth eftersom de japanska bilfabrikaten var relativt okända
utanför hemmamarknaden vid denna tidpunkt. Sedan dess har hela tio generationer av Lancer tillverkats varav generation åtta och nio är de vanligaste på vägarna i Sverige idag. Den åttonde generationen såldes i Sverige mellan åren 2007 och 2017 och fanns som kombi, då kallad sportback, och som sedan. Det allra vanligaste motoralternativet är en 1,8-liters bensinmotor på strax över 140 hästkrafter kopplade till en manuell växellåda. Den tionde generationen som kom
ut år 2017 fick aldrig någon premiär i Sverige. För många rallyentusiaster har modellnamnet Lancer en speciell plats i hjärtat – Lancer Evo med de karaktäristiska sidokjolarna och guldfärgade fälgarna (allt som oftast) ses av många motorjournalister som bland de mest underhållande japanska bilarna som producerats. Generation nio av Lancer Evo, ofta bara kallad Evo 9 av
entusiasterna, har en effektstinn tvålitersmotor på nära 300 hästkrafter, skålade Recaro-stolar, en potent fyrhjulsdrift och styvt chassi som tål snabba kurvtagningar – en bil för de som brinner för aktiv körning.

Köpa begagnad Mitsubishi Lancer

Om du ska köpa en begagnad Mitsubishi Lancer så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Mitsubishi Lancer till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Mitsubishi Lancer

Är du ute efter att sälja en begagnad Mitsubishi Lancer? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Mitsubishi Lancer. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Mitsubishi Lancer här.

ContactIconKontakt