SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

peugeot-logo

Begagnade Peugeot 3008 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Peugeot 3008. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Peugeot 3008. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Peugeot 3008, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Peugeot 3008 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Peugeot 3008 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Peugeot 3008 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

6 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 6 av 6 träffar

Peugeot 3008 är en crossover/SUV som funnits på den europeiska marknaden sedan årsmodell 2008 men i två olika former. Den första generationen tillverkades fram till 2016 och blev belönad med titeln ”Årets bil 2010” av den brittiska motortidningen ”What car?” med motiveringen att 3008:an var körglad och ekonomisk. Motorvalen var flera till antalet och den minsta varianten en bensindriven på 1,2 liter och 130 hästkrater med ett Co2-utsläpp om 123 gram per kilometer med den sexväxlad manuella lådan. Modellen fanns även med större bensinmotorer men även med en ekonomisk dieselmotor på 1,6 liter.

Något senare i livscykeln introducerades också en hybriddrivlina (ovanlig på skandinaviska marknader) med en dieselmotor om 2 liter samt en hjälpande elmotor och år 2012 var det världens första hybridbil med dieselmotor. Den andra generationen av 3008 lanserades år 2016 och var utseendemässigt mycket annorlunda än sin föregångare. Borta var hybridmotorn (till en början) och istället erbjöds endast den trecylindriga bensinmotorn på 1,2 liter som det mest kostnadseffektiva och miljömedvetna valet. Denna motor har 130 hästkrafter vilket kan låta lite för en SUV men i likhet med många andra biltillverkare bantas numera cylindervolymen ned för att få en bättre bränsleförbrukning och miljöprestanda.

Borta var också benämningen ”crossover” och Peugeot 3008 från och med 2016 årsmodell är en SUV med hög markfrigång och större inner- och yttermått. Nytt för modellen var också Peugeots så kallade ”i-cockpit”, en layout inspirerad av flygplanscockpit med närmast oval ratt och inramad förarmiljö samt högt ställda mätartavlor. Ett designgrepp som även vissa Citroën-modeller anammat. År 2019 kom Peugeot 3008 som laddhybrid (definitionen på en laddhybrid är att den kan köras endast på el genom att ladda batteriet samtidigt som den har en förbränningsmotor med antingen bensin eller diesel varav bensin är allra vanligast).

Köpa begagnad Peugeot 3008

Om du ska köpa en begagnad Peugeot 3008 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Peugeot 3008 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Peugeot 3008

Är du ute efter att sälja en begagnad Peugeot 3008? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Peugeot 3008. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Peugeot 3008 här.

ContactIconKontakt