Sälja din Volvo V70?
Ange registreringsnummer

Alla begagnade Volvo V70 till salu - pågående auktioner

Vi säljer många begagnade exemplar av populära Volvo V70 på våra auktioner. I fjol sålde vi drygt 1300 Volvo V70s till nöjda köpare. Vill du sälja eller köpa en Volvo V70 men tycker det är krångligt att sköta det själv? Låt Kvdbil sköta hela försäljningsprocessen åt dig. Vi ser bland annat till att fordonstest, tvätt och städ genomförs. Dessutom marknadsför vi bilen, visar den för potentiella köpare, fixar ägarbyte, levererar den till dess nya ägare samt sköter utbetalning av dina pengar. Och ska du köpa en Volvo V70 kan du vara säker på bilens faktiska skick genom att köpa bilen genom oss.

En av Sveriges mest omtyckta och sålda modeller är Volvo V70. Serien som tillverkades i nästan 20 år blev en favorit bland många ägare, och är så än idag.

Att svensk kvalitét håller länge är V70 ett bevis på. Bilmodellen är väldigt eftertraktad på begagnatmarknaden och populär bland både ägare och köpare. Modellen kännetecknas av trygghet och har varit ett eftertraktat val hos såväl företagare som barnfamiljer.

Volvo V70 tillverkades för första gången år 1997 och har sedan dess funnits i olika versioner samt med en mängd olika tillbehörspaket som t.ex. Volvo V70 R- och Volvo V70 Classic-utföranden. Som de flesta modeller från Volvo så finns det olika motoralternativ med bland annat bensin, diesel, gasdrivna (Bi-Fuel) och etanol E-85/bensin. Det skulle inte dröja länge från första tillverkningen förrän den nya generationen Volvo V70 lanserades med en ny plattform och senare ett nytt motoralternativ. Detta skedde nämligen redan vid millennieskiftet. I samma serie finns idag också bilen som crossover-alternativ med modellen Volvo XC70 med fyrhjulsdriftsteknik (AWD) som låter kraften fördelas jämt mellan alla fyra hjulen.

Efter nästan 20 år på tronen som mest sålda bilmodell i Sverige valde Volvo år 2016 att sluta tillverka serien och satsa på den nya generationen av Volvo V90, som är en något större och lyxigare variant av bil. Men V70 håller än och vill du ha en svensktillverkad kvalitétsbil som erbjuder trygghet och komfort så kan en V70 rätt val för dig.

Visa mer
0 / 664

Bilmärken på Kvdbil

Kontakt