Sälja din Volvo V60?
Ange registreringsnummer

Alla begagnade Volvo V60 till salu - pågående auktioner

Hos oss på Kvdbil är det enkelt att hitta en Volvo V60. Modellen är en av de mest sålda hos oss och förra året såldes mer än 800 stycken Volvo V60 på våra auktioner. Det är enkelt och tryggt att låta oss på Kvdbil sköta hela processen med att sälja eller hjälpa dig köpa en Volvo V60. Vi på Kvdbil gör allt när vi säljer din Volvo V60. Vi sköter hela processen för dig, visar bilen för intresserade budgivare, utför ett mycket genomgående fordonstest, tvättar och städar bilen, utför ägarbyte och lämnar över bilen till dess nya ägare. Och såklart ser vi till att utbetalning av köpeskillingen på ett säkert sätt skickas till ditt konto. Och ska du köpa en Volvo V60 kan du känna dig trygg med att du hos oss inte betalar mer än 500 kr mer än vad någon annan skulle göra för bilen. På så vis vet du att det är just marknadspris du betalar och vi har inga dolda avgifter.

Som uppföljare till den något föråldrade Volvo V50 blev Volvo V60 år 2010 ersättare till denna modell. Karaktären från Volvo V50 finns kvar fast i ett betydligt modernare utförande. Tre år efter lanseringen valde även Volvo att göra några mindre ändringar på karossen, vilket ledde till ett nytt utseende av bilens front och även instrumenteringen förändrades.

Som många andra Volvomodeller finns Volvo V60 med en mängd olika motoralternativ och utföranden. På den nyaste generationen kan man välja bland såväl bensin och diesel, samt Bi-Fuel som standard-drivmedel. Volvo V60 har en motor som sticker ut och 2015 vann man pris för värdens bästa motor. Ett flertal olika modellutföranden finns på marknaden, bland annat Volvo V60 Momentum med säkerhet och komfort i fokus samt Summun med extra mycket tillval och R-Design för den som vill ha ett sportigare alternativ. Även fyrhjulsdrift finns som ett alternativ genom Volvo V60 Cross Country, där AWD-tekniken låter bilen få kraft från alla fyra hjulen. Volvo har alltid varit kända för säkerhet och har därmed lagt mycket kraft på att göra V60 till en extremt säker bil på marknaden.

Visa mer
0 / 666

Bilmärken på Kvdbil

Kontakt