Sälja din Volvo V40?
Ange registreringsnummer

Alla begagnade Volvo V40 till salu - pågående auktioner

Funderar du på att köpa eller sälja en Volvo V40? Låt Kvdbil göra jobbet åt dig. Vi har ett brett utbud av Volvo V40 på våra auktioner varje vecka. Förra året sålde vi mer än 28 000 bilar och drygt 200 stycken var Volvo V40. När du överlåter arbetet att sälja din Volvo V40 till Kvdbil kan du vara säker på att det blir en enkel och trygg försäljning. Vi testar, tvättar, städar och fotograferar bilen, och därefter marknadsför och visar vi bilen för alla som är intresserade av att lägga bud på den. Dessutom ser vi sedan till att bilen levereras till den nya ägaren, fixar ägarbyte och ser till att du får pengarna på kontot efter försäljningen. Vill du köpa en Volvo V40 kan du känna dig trygg med att göra detta genom Kvdbil. Alla bilar som säljs genom oss har nämligen genomgått vårt KVD-test och dokumentationen från detta finns med i bilens annons. På så vis vet du bilens exakta skick och behöver inte ta höjd för oförutsedda utgifter i samband med ditt bilköp.

Volvo V40, som är en halvkombi tillverkad av Volvo, är för många den perfekta stadsbilen genom sin smarta teknik och enkelhet att köra. Modellen lanserades 1995 och är en av de minsta bilarna i Volvos produktion.

Den senaste versionen kom ut på marknaden 2012 och som de flesta Volvomodellerna finns Volvo V40 med en mängd olika utföranden och motoralternativ. Bland några av de modeller som tillverkas i dagsläget finns Momentum där komfort och säkerhet är i fokus och Inscription, som är känd för ett mer exklusivt utseende. R-Design är till för den som vill ha ett sportigare alternativ. Volvo V40 finns både som bensindriven med 152 till 245 hästkrafter och dieselalternativ från 120 upp till 190 hästkrafter. Med modellen Volvo V40 Cross Country finns också möjlighet att ha fyrhjulsdrift, i form av AWD-standard.

På senaste generationen Volvo V40 har man integrerat mer teknik och hjälpmedel för att göra det så enkelt som möjligt för föraren. Volvo har alltid varit kända för säkerhet och lagt mycket kraft på att göra V40 till en extremt säker bil på marknaden.

Visa mer
0 / 0

    Du ser nu 0 av 0 träffar

    Bilmärken på Kvdbil

    Kontakt